ΔΙΕΘΝΗ

Υπερκυπελλούχος και πάλι η Περούτζια του MVP Λεόν (fot-vid)

Υπερκυπελλούχος και πάλι η Περούτζια του MVP Λεόν (fot-vid)

Σε έναν τελικό διαφήμιση για το άθλημα στην Βερόνα η κάτοχος του τίτλου Περούτζια με MVP τον Πολωνοκουβανό Βιλφρέντο Λεόν επιβλήθηκε με 3-2 σετ της πρωταθλήτριας Λούμπε Μπανκα Τσιβιτανόβα και κατέκτησε το 3ο Super Cup (2017, 2019) της ιστορίας της.

Έντεκα περίπου μήνες μετά τον τελευταίο της  Super Cup η Περούτζια κατάφερε στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, παρουσία 1250 θεατών να “σηκώσει” ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο.

perugia_lube_super cup

Η κάτοχος του τίτλου,  παρά την απουσία του Ατάνασιεβιτς, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ από την παρέα του Χουνατορένα, επιβλήθηκε με 3-2 (22-25, 25-23, 25-21, 19-25, 16-14), στέλνοντας, μετά και την κατάκτηση του ιταλικού Κυπέλλου, τον περασμένο Φεβρουάριο πάλι επί της Λούμπε, το δικό της μήνυμα ενόψει της πρεμιέρας  της Serie A .

perugia_lube_super cup 1

Δείτε στο video τον τελευταίο πόντο του τελικού

Ένας θρίαμβος που ασφαλώς φέρει την υπογραφή του σουπερστάρ Λεόν, ο οποίος με 31 πόντους (27/42επ., 3 μπλοκ, 1 άσο) εκτός από τοπ σκόρερ αναδείχθηκε και MVP του τελικού. Ακολούθησαν για τη φιναλίστ με 17 και 14 πόντους οι Λεάλ και Σιμόν αντίστοιχα, ενώ μια ντουζίνα πόντους πρόσθεσε ο Χουνατορένα, που δεν βρέθηκε στην καλύτερή του μέρα.


ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...