ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Υποδοχή με ανθοδέσμες από Πορφύρα

porfiras_theodoridou_louloudia_salpeas

Με μια όμορφη ανθοδέσμη και μια ζεστή αγκαλιά υποδέχθηκε σήμερα στον Πειραιά ο Πορφύρας τους διαιτητές του αγώνα υποδομών του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση των «ροσσονέρι» να δείξει για πολλοστή φορά την ειλικρινή αλληλεγγύη της προς τους διαιτητές…

Μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν πριν μερικές ημέρες στον Πειραιά, ο Πορφύρας αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι είναι ομάδα που σέβεται και τιμά τους διαιτητές φρόντισε να τους υποδεχθεί αναλόγως.  

Έτσι πριν τον αγώνα υποδομών του ο πρόεδρος του Συλλόγου της Φρεατίδας, Νίκος Δελαγραμμάτικας, πρόσφερε από μια ανθοδέσμη στις κυρίες Θεοδωρίδου και Λιάκου κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Ο Πορφύρας έκανε, το πρωί, το λιγότερο, σε ένδειξη ειλικρινούς αλληλεγγύης ( συνολικά ) προς τους διαιτητές και αναγνώρισης του έργου τους, προσφέροντας, με αγάπη και ειλικρίνεια, από μία ανθοδέσμη, στις ΚΥΡΙΕΣ Θεοδωρίδου και Λιάκου που σφύριξαν τον αγώνα των υποδομών μας στο Σαλπέας.

Αυτό που συνέβη σε συνάντηση του Πορφύρα, ευχόμαστε να είναι το τελευταίο, γιατί πέρα από όλα τα άλλα απολύτως θλιβερά, μας πονάει πάρα πολύ.

Επίσης : Χωρίς αθλητές και διαιτητές δεν υπάρχει παιχνίδι.

Αυτό είπαμε ( και ) σήμερα στις αθλήτριες και τους γονείς πριν από τον πρώτο αγώνα του Final 4 των Παγκορασίδων Β, Πορφύρας-Τελαμών ( 3-1 σετ ).

Σεβασμός.

Είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ