A2

Ιπτάμενος και… τζέντλεμαν ο Άθλος

Ιπτάμενος και… τζέντλεμαν ο Άθλος

Έχοντας βγάλει εύκολα τις αποστολές σε Κοζάνη, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη, ο Άθλος  Ορεστιάδας φρόντισε να ταξιδέψει αεροπορικός  προς Αθήνα εν όψει του αγώνα του με την Ολυμπιάδα Πατρών, με την αποστολή των «βυσσινί» να φθάνει νωρίς το πρωί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με χαμόγελα και αισιοδοξία…

Μπορεί να αγωνίζεται στην Α2 ως νεοφώτιστος και να μετέχει σε έναν δύσκολο και με πολλά ταξίδια όμιλο, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον Άθλο Ορεστιάδας να  λειτουργεί ως ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας έχοντας άριστη οργάνωση και σωστό  προγραμματισμό.

diamantidis-tsolakidis-2017 xousidis-aeroplano

Η διοίκηση του Άθλου θέλοντας η ομάδα να παρουσιαστεί ξεκούραστη και όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερη κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών, φρόντισε η  αποστολή  να ταξιδέψει αεροπορικός για την Αθήνα δείχνοντας αν μη τι άλλο πως λειτουργεί σε διαφορετικό επίπεδο από τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.

Μια αποστολή όπου τα χαμόγελα όλων έδειχναν και την αισιοδοξία των «βυσσινί» για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με τον πρόεδρο του Άθλου Ορεστιάδας Γιώργο Τσολακίδη να αναφέρει «Αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν, προσπαθούμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, προκειμένου ο Άθλος Ορεστιάδας να λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια και με απόλυτη οργάνωση σε όλους τους τομείς.  Θέλουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική διεκδικώντας σε όλα της τα παιχνίδια το θετικό αποτέλεσμα. Για  αυτό και από την πλευρά μας κοιτάμε με σωστό προγραμματισμό να «κλείνουμε» από νωρίς τις αποστολές προς όφελος των αθλητών μας. Βασικό κομμάτι σε όλο αυτό το εγχείρημα αποτελούν οι χορηγοί μας και με αφορμή αυτό θα ήθελα για μια ακόμη φορά  να  ευχαριστήσω την κ. Δέσποινα Σεκερλίδου η οποία είναι πάντα δίπλα μας στηρίζοντας κάθε μας προσπάθεια».

Συνάντηση Εβριτών στο ΕΛ. Βενιζέλος

xousidis-rodion-2017 xousidis

Κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή του Άθλου συνέπεσε με αυτή της Ροδίων Άθλησις όπου αγωνίζονται οι Ορεστιαδίτες Βασίλης Προδρομίδης και Πασχάλης Ποτολίδης.

Οι παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να τα πούνε για αρκετή ώρα, με τον Θοδωρή Χουσίδη ο οποίος προ διετίας αγωνιζόταν στους Ροδίτες να «πειράζει» τους φίλους και πρώην συμπαίκτες του. Από την κοινή συνύπαρξη των δύο ομάδων δεν έλειψαν και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες αλλά και οι ευχές για νίκες στα παιχνίδια τους.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...