Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ηρακλής Χαλκίδας με το ένα πόδι εκτός Volleyleague

Ηρακλής Χαλκίδας με το ένα πόδι εκτός Volleyleague

Η ΕΣΑΠ έβαλε πλάτη για τον Ηρακλή Χαλκίδας, η πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε για να κερδίσει χρόνο και το αποτέλεσμα ήταν να παρουσιαστεί με άδειο φάκελο στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Η ομάδα της Χαλκίδας φαίνεται ότι στο… και πέντε χάνει το τρένο της Volleyleague, καθώς μόνο με θαύμα θα μπορέσει να παίξει στη Volleyleague αφού πολύ δύσκολα στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ να τα έχουν όλα τακτοποιήσει για να πάρουν το “πράσινο” φως και να λάβουν δικαίωμα συμμετοχής.

Θα ξαναγίνει κλήρωση;

Σε περίπτωση που ο Ηρακλής Χαλκίδας δεν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα οι ομάδες από έντεκα θα γίνουν δέκα και το ερώτημα είναι αν θα γίνει κλήρωση εκ νέου ή όχι! Ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε και στο προηγούμενο Δ.Σ επιδερμικά με τις περισσότερες -αλλά όχι όλες- ομάδες να θεωρούν αυτονόητη τη νέα κλήρωση σε περίπτωση που η ομάδα της Χαλκίδας μείνει εκτός Volleyleague.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...