BEACH VOLLEY

«Ησαϊα χόρευε» για τον Ολυμπιονίκη Άλισον

«Ησαϊα χόρευε» για τον Ολυμπιονίκη Άλισον

Αφού το 2016 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλοπάτι των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής του μπιτς βόλεϊ, πριν από λίγες μέρες στο Ντομίνγκος Μάρτινς ανέβηκε και τα… σκαλιά της εκκλησίας, χέρι-χέρι με την αγαπημένη του Τατιάνα Τριστάο.

alison_cerutti_tatiana

Στο πλευρό του 31χρονου γαμπρού, Άλισον Κόντε Τσερούτι,  μεταξύ άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων στην όμορφη τελετή, το “alter ego” του στην άμμο, ο διεθνής Ολυμπιονίκης της “σελεσάο”, Μπρούνο Σμιντ, με την όμορφη σύζυγό του, Λάις Μπαντάρο.

andre_alves_fotografia-15

Αφοί λοιπόν ενώθηκαν “εις σάρκα μίαν” με παπά και κουμπάρο, οι νεόνυμφοι μετέβησαν στο πολυτελή χώρο που περίμεναν οι καλεσμένοι και οι οικογένειες για το γαμήλιο πάρτι. Εκεί, το αγαπημένο ζευγάρι έκανε εντυπωσιακή είσοδο, πάνω στην αστραφτερή κάμπριο λιμουζίνα της δεκαετίας του ’70 που τους έφερε.

andre_alves_fotografia-22

Η στιγμή όμως που το ζευγάρι πραγματικά “έκλεψε την παράσταση” ήταν ο “πρώτος” τους χορός. Άλισον και Τατιάνα, κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα φίλων και συγγενών με τη ρομαντική μπαλάντα “Sweet child ο’ mine” των Gun’s N’ Roses να “σφραγίζει” την ξεχωριστή αυτή  βραδιά, που θα τους μείνει αξέχαστη για όλη τους της ζωή!

Foto: André Alves Fotografia