BETOSFAIRA

Ισχυρά φαβορί στην Παγκόσμια Λίγκα

Ισχυρά φαβορί στην Παγκόσμια Λίγκα

Συνεχίζουμε σε ρυθμούς World League και ποντάρουμε σε Ταϊπέϊ, ΗΠΑ και Ιταλία…

Καζακστάν-Ταιπέι

Το Καζακστάν είναι αδιάφορο και το Ταιπέι από το πουθενά σήμερα με καθαρή νίκη μπαίνει για τα καλά στο κόλπο του φάιναλ 4. Είναι τελευταία αγωνιστική και οι φιλοξενούμενοι θέλουν καθαρή νίκη κι αν δεν χάσουν και σετ ακόμα καλύτερα, αφού απ’ ό,τι φαίνεται θα μετρήσουν στο τέλος και τα σετ, αφού περιμένω να έχω τριπλή ισοβαθμία. Ομάδα που κέρδισε σε 2 μέρες Ισπανία και Γερμανία περιμένω αν μη τι άλλο να κερδίσει σχετικά εύκολα μια ομάδα που δεν πήρε καν σετ από Ισπανία και Γερμανία…

ΗΠΑ-Ιταλία

Ο αγώνας θα γίνει στην Ιταλία και αυτό που έχω νέα πω είναι, ότι οι Αμερικανοί με έχουν απογοητεύσει και οι Ιταλοί από την άλλη παίζουν πολύ καλό βόλεϊ.

Η έδρα αναμένεται να σπρώξει τους Ιταλούς και να τους δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη νίκη. Ο Ζάϊτσεφ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι Ιταλοί έχουν σαφέστατα τον πρώτο λόγο.

Πολωνία-Γαλλία

Όταν οι Γάλλοι προέχονται απο γκέλα 99% μετά ξεσπάνε και διαλύουν τον αντίπαλο τους. Τώρα αν μπορέσει αυτή η Πολωνία που είδαμε χθες να κοντράρει την πρώτη ομάδα της Πολωνίας τότε οκ… παω πασο. Με τον κομπλεξικό Αντιγκά να έχει πάλι εκτός τον Κούμπιακ, οι Γάλλοι έχουν τον πρώτο λόγο και είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης.

Καζακστάν-Ταιπει 2 (1,50)

ΗΠΑ-Ιταλία 2 (1,61)

Πολωνία-Γαλλία 2 (1,44)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.