Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Εισιτήριο» μόνο για έναν στην Κυψέλη!

«Εισιτήριο» μόνο για έναν στην Κυψέλη!
Η τελευταία θέση για τα ημιτελικά των πλέι οφ κρίνεται την Πέμπτη (6/4, 19.00, Novasports-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας).) στο κλειστό της Κυψέλης, εκεί όπου θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και  Φοίνικας Σύρου.

Ο Παναθηναϊκός με όπλο την έδρα αλλά και τον Θάνο Μαρούλη να σφίγγε τα δόντια και με υπερπροσπάθεια και θυσία να αγωνίζεται για να μην αφήσει στα δύσκολα ξεκρέμαστη την ομάδα του θέλει να κάνει το 2-1 και να περάσει στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΠΑΟΚ.

«Η ομάδα μας είχε ορισμένες ατυχίες το τελευταίο διάστημα και καλείται να τις ξεπεράσει ώστε να βρεθεί στα ημιτελικά. Το πρόβλημα τραυματισμού του Μαρούλη σίγουρα μας επηρεάζει αλλά τέτοιες ώρες πρέπει να τα παίξουμε δυνατά και ομαδικά για να πετύχουμε την πρόκριση απέναντι στον Φοίνικα. Μπορούμε να επαναλάβουμε μία εμφάνιση όπως στον πρώτο προημιτελικό που νικήσαμε 3-0», είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων.

Από την άλλη, ο Φοινικας με καλή ψυχολογία μετά το 1-1 στα παιχνίδια θα τα δώσει όλα για όλα για την πρόκριση. «Ο προπονητής μας πράγματι μας έλεγε πως για να προκριθούμε στα ημιτελικά πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε. Έχουμε καλή ψυχολογία. Νικήσαμε τον Παναθηναϊκό δύο φορές στη Σύρο και τώρα που κρίνεται η πρόκριση στα ημιτελικά θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε».