Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισόπαλοι στον Έβρο Εθνικός και ΠΑΟΚ

Ισόπαλοι στον Έβρο Εθνικός και ΠΑΟΚ

Χωρίς νικητή έληξε το δεύτερο φιλικό μεταξύ Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο… ισόπαλο 2-2!!

Ισόπαλοι έμειναν στην Αλεξανδρούπολη, Εθνικός και ΠΑΟΚ με τους Σάκη Μουστακίδη και Χόρχε Ελγκέτα να έχουν ουσιαστικά από μια απουσία καθώς από τους «κυανόλευκους» απουσίασε λόγω γρίπης ο Σέρβος ακραίος Λούκα Βελίσκοβιτς, ενώ από πλευράς «ασπρόμαυρων» ο Ερνάντο Γκόμεζ χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα ως αλλαγή σε κάποια σημεία του αγώνα.

Ο Βενεζουελάνος διαγώνιος που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό, αγωνίστηκε ελάχιστα στο δεύτερο με τον Χόρχε Ελγκέτα να είναι ιδιαίτερα  επιφυλακτικός και προσεκτικός αφού στηρίζει πολλά στον Γκόμεζ και δεν θέλει να τον επιβαρύνει ιδιαίτερα.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο φιλικό και με το 25-22 έκαναν το 1-0, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του με το 10-25 και 15-25 έκανε το 1-2.

Το τρίτο σετ που ήταν και το πλέον αμφίρροπο της αναμέτρησης οι «κυανόλευκοι» με τον Παλέντζα κατάφεραν να το κατακτήσουν στις λεπτομέρειες και με το 27-25 ισοφάρισαν σε 2-2 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού δεν παίχθηκε 5ο σετ.

Τα σετ: 25-22, 10-25, 15-25, 27-25

Εθνικός (Μουστακίδης): Μιλστάιν, Ρίστιτς, Χαραλαμπίδης, Χριστόφας, Χατζόπουλος, Παλέντζας, λίμπερο Κοντοστάθης (Βλαχόπουλος, Κεσεσίδης, λ-Μύρος)

ΠΑΟΚ (Ελγκέτα): Τερζής, Σακόγλου, Παπαγγελόπουλος, Πελεκούδας, Σαφράνοβιτς, Γκιόν, λίμπερο Κωνσταντινίδης, (Παπαδόπουλος, Γκόμεζ, Παντακίδης, Σωτηρίου, Τακουρίδης)

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...