Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Ιστορικός» δεύτερος τίτλος MVP για Κωνσταντίνου

«Ιστορικός» δεύτερος τίτλος MVP για Κωνσταντίνου
Για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν η Μανωλίνα Κωνσταντίνου του ΓΣ Ηλιούπολης αναδείχθηκε MVP της 17ης αγωνιστικής και έγινε η πρώτη παίκτρια, που μετά τον αντίστοιχο τίτλο της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Κηφισιάς, βγαίνει η πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής, με δύο διαφορετικές ομάδες.
Η Κύπρια ακραία με 20 πόντους(17/40 επ., 3 άσσοι, 75% υπ.) ήταν η κορυφαία της ομάδας της στη νίκη με 3-1 επί του Αίαντα Ευόσμου.
Αυτή την φορά, η Κύπρια ακραία, με 20 πόντους οδήγησε την Ηλιούπολη στη νίκη με 3-1 σετ επί του Αίαντα Ευόσμου για την 17η αγωνιστική. «Το βραβείο το αφιερώνω στην ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μετά από μία δύσκολη περίοδο. Ολες οι νέες μου συμπαίκτριες με αγκάλιασαν, το κλίμα είναι ιδανικό και γίνεται πολύ καλή δουλειά» ήταν το πρώτο σχόλιο της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στο volleyball.gr.
Αλλιώς φανταζόταν την φετινή σεζόν η Κωνσταντίνου και αλλιώς εξελίχθηκε. Η πρώτη της ομάδα, ο Ηρακλής Κηφισιάς, αποσύρθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων απο την Volleyleague. Η ίδια πάντως δεν το έβαλε κάτω. Η Ηλιούπολη της έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει αυτό που αγαπάει.
«Είναι η πρώτη χρονιά που πέρασα δύσκολα στο βόλεϊ γιατί υπήρχε μία αβεβαιότητα στον Ηρακλή Κηφισιάς, μετά το γνωστό πρόβλημα που προέκυψε. Όταν το συμβάν έγινε γνωστό, όλες οι ομάδες είχαν κλείσει τα ρόστερ τους και ήταν δύσκολο να βρεθεί κάτι άλλο. Από τις 4 αθλήτριες που παρέμειναν, οι 3 σταμάτησαν το βόλεϊ. Επειδή όμως, αγαπάω πολύ το βόλεϊ συνέχισα. Η Ηλιούπολη με προσέγγισε και αποφάσισα να συνεχίσω να παίζω το άθλημα που αγαπάω».
Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η Κωνσταντίνου θα αφοσιωθεί, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι στην δεύτερη μεγάλη της αγάπη, το beach volley. «Με την Μαριώτα Αγγελοπούλου θα συμμετέχουμε με την Εθνική Κύπρου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στην Αυστραλία και στη συνέχεια στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία. Θα είναι άλλο ένα γεμάτο καλοκαίρι, όμως το περιμένω με ανυπομονησία».
Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.