CEV CUP

Εισβολή οπαδών και πανικός στο Γάνδη-Γαλατασαράι (φωτ, Vid)!

Εισβολή οπαδών και πανικός στο Γάνδη-Γαλατασαράι (φωτ, Vid)!

Σκηνές… ροκ στη γυναικεία αναμέτρηση Γάνδη-Γαλατασαράι με 200 χούλιγκαν της τουρκικής ομάδας να εισβάλλουν απροειδοποίητα και να δημιουργούν πανικό αλλά και διακοπή! Οι οπαδοί της Γαλατασαράι δεν έμειναν μόνο στα.. συνθήματα αλλά συγκρούστηκαν με τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου και εισέβαλαν στο τάραφλεξ με τις αθλήτριες να φεύγουν κλαίγοντας και πανικόβλητες.

gent_2

Γύρω στις 19,45 -σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βελγικός Τύπος- τρία πούλμαν με… ποδοσφαιρικούς οπαδούς της Γαλατασαράι εμφανίστησε στο κλειστό “Edugo arena”. Αμέσως σήμανε συναγερμός και η αστυνομία ζήτησε να αυξηθούν οι υπεύθυνοι ασφαλείας. Η αναμέτρηση προς ανακούφιση πολλών ξεκίνησε αλλά η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική για να… διακοπεί μετά από λίγο με τις αθλήτριες των δυο ομάδων να τρέχουν πανικόβλητες και φοβισμένες ενώ αρκετές έβαλαν τα κλάματα.

gent

Η αστυνομία βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει επενέβη με τους χούλιγκαν να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του παιχνιδιού και να πετούν σπασμένα καθίσματα αλλά και βαριά αντικείμενα στο μέρος τους. Για καλή τύχη όλων, ένας εκ των αστυνομικών που είχε τουρκικές ρίζες μαζί με τον μάνατζερ της Γαλατασαράι ηρέμησαν σταδιακά τους 200 οπαδούς.

gent_3

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε αφού οι διαιτητές δεν θέλησαν να… ρίξουν λάδι στην φωτιά υπό τον φόβο να αναζοπυρωθούν οι συγκρούσεις. Η αναμέτρηση ξεκίνησε και πάλι με την Γαλατασαράι να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση στην επόμενη φάση του CEV CUP με 1-3 και το “Edugo Arena” να παραμένει “όρθιο” με λιγότερα καθίσματα και κάποιες σπασμένες σιδερένιες ράμπες!

Δείτε και το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

CEV Cup (1/8 finales): VDK Gent – Galatasaray Istanbul: 1-3 (14-25/20-25/25-19/21-25).

Δημοσιεύτηκε από Volleybalteam VDK Gent dames A στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015