ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ήττα από Μαυροβούνιο

Ήττα από Μαυροβούνιο

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια της κόντρα στο Μαυροβούνιο η Ελλάδα καθώς στο τρίτο και τελευταίο αγώνα της έχασε με 3-1, ωστόσο κέρδισε την Ελένη Κιόση που αγωνίστηκε κανονικά μπαίνοντας σε φουλ ρυθμούς…

Μία ισοπαλία, μία νίκη και μια ήττα, αλλά και πολλά χρήσιμα συμπεράσματα ήταν ο απολογισμός της Εθνικής μας κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Ο Τάκης Φλώρος στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι είχε στην διάθεσή του την Κιόση που έδειξε έτοιμη, ενώ στην αναμέτρηση η Ελλάδα ξεκίνησε με τις Παπαφωτίου, Χαντάβα, Μερτέκη, Τοτσίδου, Οικονομίδου και λίμπερο την Αρτακιανού.

Η αρχή του αγώνα δεν ήταν και η καλύτερη για την Ελλάδα καθώς οι Μαυροβούνιες φρόντισαν να αποκτήσουν απο νωρίς το προβάδισμα και παρά τις αλλαγές του Ομοσπονδιακού μας με το 19-25 προηγήθηκαν με 0-1.

Στο δεύτερο σετ αν και αρκετά ισορροπημένο η Ελλάδα με πρωταγωνίστρια την Χαντάβα ανέβασε στροφές και με το 25-18 ισοφάρισε σε 1-1.

Η συνέχεια όμως ήταν για τις φιλοξενούμενες αφού ήταν αποτελεσματικότερες στα κρίσιμα σημεία και με το 23-25 και το 22-25 έφθασαν στη νίκη και το 1-3.