PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ήττα για την ΑΕΚ, νίκη στην καρδιά της Μυρτώς!

Ήττα για την ΑΕΚ, νίκη στην καρδιά της Μυρτώς!
Τι κι αν η AEK γνώρισε την πρώτη της ήττα με 3-2 από το ΖΑΟΝ στη φετινή Pre League, λίγη σημασία έχει αφού από την αναμέτρηση αυτό που θα μείνει χαραγμένο σε όλους θα είναι το χαμόγελο, η χαρά και η συγκίνηση στα μάτια της Μυρτώς…
Η 2οχρονη Μυρτώ είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από την επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο το 2012 και που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και η οποία βρέθηκε δίπλα στην αγαπημένη της ομάδα το Σάββατο το απόγευμα.
Οι άνθρωποι της Ένωσης την τίμησαν πριν από το πρώτο σερβίς ενώ οι αρχηγοί Μαρία Οικονομίδου και Μελίνα Ζίγκα της χάρισαν μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλες τις αθλήτριες. Η χαρά και η συγκίνηση μεγάλη αφού τέτοιες “μικρές” πράξεις είναι κάτι παραπάνω από… μεγάλες στα μάτια όλων μας!
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ένωση αιφνιδιάστηκε στο πρώτο σετ αλλά κατάφερε να πάρει τα ηνία ξανά (2-1 σετ). Ο ΖΑΟΝ έστω και δύσκολα έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ, όπου και το πήρε στις λεπτομέρειες. Έτσι, η ομάδα των βορείων προαστίων σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ η ΑΕΚ βρέθηκε στη δεύτερη θέση.
Τα σετ: 13-25, 25-20, 25-15, 23-25, 10-15
ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Γκρέκα, Ζίγκα, Οικονομίδου, Μπίσκου, Μαλουσάρη / Λύρα (λ), Βάθη, Ματιάδη, Αντωνιάδη, Βυζαντινού.
ΖΑΟΝ (Λιώσης): Καρακάση, Ράγκου, Γιώτα, Κατσαντώνη, Φακοπουλίδου, Καπέλου / Κερασιώτου (λ), Οικονομοπούλου, Διασάκου, Κόνιαρη, Μολδοβανίδη, Μπαφατάκη.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...