A2

Ήττα στην Βουλγαρία για Άθλο (photo)

Ήττα στην Βουλγαρία για Άθλο (photo)

Την ήττα με 3-0 από την Arda Kardzhali στην Βουλγαρία γνώρισε ο Άθλος Ορεστιάδας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε και οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Παρασκευή στον Έβρο.

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» από τις προπονήσεις και να μπει σε… αγωνιστικούς ρυθμούς είχε ο Άθλος Ορεστιάδας στο Κάρτζαλι της Βουλγαρίας. Η ομάδα του Έβρου βρέθηκε στην γειτονική χώρα και κόντρα στην Arda Kardzhali έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της τεστάροντας τις δυνάμεις της απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που αγωνίζεται στην Superleague της Βουλγαρίας.

ardas_Kardzhali_athlos_orestiadas_2 ardas_Kardzhali_athlos_orestiadas_3

Οι «κυανόλευκοι», που βρίσκονται στην τελική ευθεία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος τους, έδειξαν περισσότερο έτοιμοι από τους «βυσσινί», επικρατώντας με 3-0 ενώ κατέκτησαν και το extra σετ που παίχθηκε στην αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν ξανά την ερχόμενη Παρασκευή με τον Άθλο να υποδέχεται την Arda  Kardzhali στην Ορεστιάδα και το κλειστό «Νίκος Σαμαράς».

ardas_Kardzhali_athlos_orestiadas_5 ardas_Kardzhali_athlos_orestiadas_4

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...