PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καετάνο: «Ο ΠΑΟ έχει τον σεβασμό όλων»

Καετάνο: «Ο ΠΑΟ έχει τον σεβασμό όλων»

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της πρωταθλήτριας Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα, της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως και της πρωταθλήτριας Κύπρου Ανόρθωσης Αμμοχώστου εγγυώνται θέαμα υψηλού επιπέδου στο τριεθνές τουρνουά βόλεϊ Γυναικών που διοργανώνεται από το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου θα παρελάσουν ιστορικές ομάδες στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ που προετοιμάζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Τη διοργάνωση περιμένουν με ανυπομονησία και οι ίδιες οι αθλήτριες. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Βραζιλιάνας άσου της Ανόρθωσης, Τζουλιάνας Καετάνο, η οποία αγωνίστηκε και στην Ελλάδα για τέσσερα χρόνια: «Μόνο από τα ονόματα των ομάδων που συμμετέχουν μπορεί να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικό είναι το τουρνουά. Στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός έχει τον σεβασμό όλων λόγω της μεγάλης του ιστορίας. Κι είναι πολύ σημαντικό ότι έχει και πάλι ψηλούς στόχους, αφού πήρε αξιόλογες παίκτριες. Από τη Μακάμπι Χάιφα ξέρω την Έρικα Κοΐμπρα που είναι φίλη μου. Η Έρικα είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες όλων των εποχών στη Βραζιλία. Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, έχει κερδίσει ολυμπιακό μετάλλιο κι έχει έξι πρωταθλήματα Βραζιλίας! Όπου κι αν έπαιξε ήταν ατραξιόν. Θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν φοβερά παιχνίδια. Είναι ευκαιρία για τους φίλους της Ανόρθωσης να έρθουν να απολαύσουν θέαμα και να μας συμπαρασταθούν. Όπως έκαναν στην περσινή περίοδο, όταν με τη δική τους βοήθεια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, θα διεξάγονται δύο αγώνες κάθε μέρα, ως ακολούθως:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός

20:30: Ανόρθωση – Μακάμπι Χάϊφα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Μακάμπι Χάϊφα

20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

11:00 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάϊφα

13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ανόρθωση

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...