Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καλά τα νέα για Οράμας

Καλά τα νέα για Οράμας

Για ελαφρύ διάστρεμμα κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες από την Πάτρα για τον τραυματισμό του άτυχου κεντρικού της Παναχαϊκής Πετοσφίριση 2013 στην πρεμιέρα της Volleyleague, για τον οποίο ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί λοιπόν η ομάδα της Πάτρας να μην κατάφερε στην Καλλιθέα να “σπάσει το ρόδι” με επιτυχία κόντρα στο νεοφώτιστο Εθνικό Πειραιώς, ο μπλοκέρ όμως από τη Βενεζουέλα σίγουρα κέρδισε το Όσκαρ ατυχίας! Μέχρι και το 5-4 του γ’ σετ, όπου ο Ρομπέρτο Οράμας προσγειώθηκε στο πόδι του Πόλχολπεκ, οι δυο τους βρίσκονταν με “κλειστά μάτια και η ομάδα του Ν. Ρουμελιώτη έδειχνε να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον αγχωμένο πρωτάρη, Εθνικό Πειραιά.

Τελικά όμως η Παναχαϊκή, που σήμερα έχει ρεπό, επέστρεψε άπραγη στην Πάτρα με τον Οράμας να υποφέρει από ένα διάστρεμμα, το οποίο δεν είναι όμως τόσο σοβαρό. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο τεχνικός των Πατρινών σκοπεύει να ξεκουράσει για δύο τρεις μέρες τον ξένο κεντρικό του, ο οποίος πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για το ματς της 2ης αγωνιστικής, την προσεχή Δευτέρα (6/11) με τον ΠΑΟΚ.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...