ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Καλαϊτζίεβα: «Τα… παίξαμε, αλλ’ ανεβήκαμε» (φωτό)

Καλαϊτζίεβα: «Τα… παίξαμε, αλλ’ ανεβήκαμε» (φωτό)

Σε πείσμα όσων θεωρούν πως «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» η Μαρίνα Καλαϊζίεβα πανηγύρισε χθες στο Χαλάνδρι μία ακόμη άνοδο με την ομάδα της. Παλιότερα ήταν η ΑΕΚ, πέρυσι ήταν η Παλλήνη, φέτος η Αγία Παρασκευή και του χρόνου… ποιος ξέρει! Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και σήμερα η πρώην διεθνής άσος, δείχνει μέσα στο γήπεδο, πως αν δεν είχε φόρτο υποχρεώσεων,  θα μπορούσε εύκολα να αγωνιστεί στην Α1 γυναικών.

agia _paraksevifv

Η ακραία λοιπόν της Αγίας Παρασκευής έκανε και πάλι το θαύμα της, καθώς με την εμπειρία αλλά και την κλάση της οδήγησε μαζί με την έτερη «παλιοσειρά», Σοφία Δρούγκα (στη φωτό δεξιά με την κορούλα της) στον τίτλο και στην άνοδο. Και ας μην ήταν ο δρόμος για την Α2 Γυναικών στρωμένος με… περσικά χαλιά και “ροδοπέταλα”!

«Νικήσαμε… Ανεβήκαμε…» ήταν τα πρώτα λόγια της Καλαϊτζίεβα στο Volleyplanet, μετά την τελευταία άουτ επίθεση του ΠΑΚ Χαλανδρίου που «σφράγισε» στον χθεσινό τελικό των πλέι οφ της B’ Εθνικής Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, έναν ακόμη τίτλο στην καριέρα της. Η φετινή χρονιά περνάει σαν τρέιλερ μπροστά στα μάτια της και επισημαίνει φανερά ανακουφισμένη: «Τα παίξαμε! Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή είχαμε 6-7 απουσίες και παρόλα αυτά συνεχίσαμε να παίζουμε καλά.

aponomi_agia_paraskevi

Αντέξαμε στα δύσκολα και παρόλα αυτά καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και όλα πήγαν καλά» τόνισε η πολύπειρη άσος της Αγίας Παρασκευής που κλείνοντας στην ερώτησή μας «τι μπορεί να κάνει η ομάδα στην Α2» απάντησε: «Θα δούμε… εξαρτάται από πολλά πράγματα! Προς το παρών θα γιορτάσουμε και μετά βλέπουμε…».