Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καλαντάτζε: «Να παίξουμε καλά με τον ΠΑΟ»

Καλαντάτζε: «Να παίξουμε καλά με τον ΠΑΟ»

Τον πρωτοπόρο ΠΑΟ θα υποδεχτεί αύριο Σάββατο(18.00) η Ελπίδα Αμπελοκήπων στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η ταλαντούχος κεντρική του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου, ‘Αννα Καλαντάτζε, σχολίασε για το ματς στο aselpis.gr:

“Ολοκληρώσαμε έναν κουραστικό μήνα με πολλά ταξίδια και δύσκολους αγώνες. Μετά τον αγώνα της Νάξου είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για λίγο και θα υποδεχτούμε με καλύτερη διάθεση τον Παναθηναϊκό.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά,να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και να ετοιμαστούμε για τους κρίσιμους αγώνες με Ηλιούπολη, Αρη και Αίαντα που ακολουθούν».

* Στο μεταξύ, όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα της, η Ελπίδα θα φιλοξενήσει μία αναπτυξιακή ομάδα τοπικής κατηγορίας και θα δώσει την ευκαιρία σε νεαρές αθλήτριες να παρακολουθήσουν από κοντά τα αστέρια της Α1 Γυναικών.

Αυτό το Σάββατο στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» θα βρίσκεται η ομάδα κορασίδων του Μυγδονιακού, ενώ είχαν προηγηθεί ο Ιωνικός Διαβατών και ο Ολυμπος Ελευθερίου Κορδελιού.