ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Καλατράβα και τα γήπεδα του βόλεϊ

oaka_kalatrava_mini_volley
Η αντίστροφη μέτρηση για την ετήσια μεγάλη γιορτή του Mini Volley Festival – 2018 ξεκίνησε. Το Σάββατο 16 Ιουνίου (17.00-20.00) στην εμβληματική τοποθεσία της Αγοράς Καλατράβα, δεκάδες γήπεδα μίνι βόλεϊ θα έχουν στηθεί και εκατοντάδες παιδιά θα διασκεδάσουν και θα μάθουν το άθλημα της πετοσφαίρισης.
Μουσική, Παράλληλες εκδηλώσεις, εκπλήξεις και βόλεϊ κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα μοναδικό απόγευμα στο ΟΑΚΑ που θα μείνει αξέχαστο για τους μικρούς φίλους του αθλήματος.
Το Mini Volley Festival 2018 διεξάγεται με την υποστήριξη και συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active» ενδυναμώνοντας την Ευρωπαϊκή δράση για την ανάδειξη του πολυδιάστατου αθλητικού ρόλου στη κοινωνία.

Το Mini Volley Festival είναι μεγάλη ευκαιρία για τα μικρά παιδιά να γνωρίζουν το βόλεϊ. Η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού κ. Σπύρο Πάντζα για τη μεγάλη του συμβολή, καθώς και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιούλιο Συναδινό και τον κ. Διονύση Καρακάση, προϊστάμενο τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Εθνικό Συντονιστή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Be Active για την ένταξη του φεστιβάλ στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Be Active.

Η Ε.Ο.ΠΕ. περιμένει όλα τα σωματεία της Αττικής και τους νεαρούς αθλητές να έλθουν στην Αγορά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ και να ζήσουν όμορφες στιγμές παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ (12.00’) μέσω της Ειδικής Φόρμας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. www.volleyball.gr και στο link:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ