ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Καλημεράκης : «Μόνο χαρούμενος και υπερήφανος»

Καλημεράκης : «Μόνο χαρούμενος και υπερήφανος»

Νίκη ανατροπής στο ταϊ-μπρεϊκ πανηγύρισε η Πετρούπολη κόντρα στην Αγία Παρασκευή και τα χαμόγελα ικανοποίησης στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων ήταν τεράστια με τον τεχνικό της ομάδας Μανώλη Καλημεράκη να δίνει τα εύσημα στις παίκτριες του…

Η Αγία Παρασκευή προηγήθηκε με 2-0 στην Πετρούπολη, ωστόσο οι γηπεδούχες του Μανώλη Καλημεράκη φρόντισαν να γυρίσουν τον διακόπτη και με αντεπίθεση διαρκείας να φθάσουν στη νίκη με 3-2 ξεσηκώνοντας τους πάντες στο γήπεδο.

Νίκη που έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία στον ΓΣ Πετρούπολης και τον τεχνικό της ομάδας να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τις αθλήτριές του τονίζοντας «Μέσα από ήττα, νίκη…αλλά και δύσκολες ανατροπές, όταν όλα είναι εις βάρος σου, όταν δεν είσαι στην καλύτερη  σου μέρα, αλλά καταφέρνεις και ανατρέπεις την κατάσταση και τελικά κερδίζεις.

Μέσα από τέτοιες δύσκολες συνθήκες όπου δείχνεις θέληση, πάθος, άρνηση να ηττηθείς… από τέτοιες συνθήκες που τις μετατρέπεις υπέρ σου τελικά, φτιάχνονται οι ΟΜΑΔΕΣ με  ” χαρακτήρα ” ΝΙΚΗΤΗ.

Μόνο χαρούμενος και υπερήφανος μπορώ να είμαι που συνεργάζομαι με αυτά το κορίτσια κι αυτή την Ομάδα με το “Ο” κεφαλαίο.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα της ΑΕΑΠ για το όμορφο,  χορταστικό βόλλεϋ 2,5 ωρών, που προσφέραμε στους φιλάθλους. Προχωράμε».