BEACH VOLLEY

Καλοκαιρινοί «τίτλοι τέλους» υπό το φως του φεγγαριού (fot)

Καλοκαιρινοί «τίτλοι τέλους» υπό το φως του φεγγαριού (fot)

Μέσα σε… ρομαντική ατμόσφαιρα και πολύ όμορφο κλίμα, ολοκληρώθηκε το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων το Full Moon Mixed Tournament 2017 που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων, με χορηγούς τους Lamberts και Ελευθώ Ο.Ε. – Αναλύσεις DNA.

Στην καθιερωμένη γιορτή, μόλις τρία 24ωρα από την Πανσέληνο της 6ης Σεπτεμβρίου, οι «εραστές» του μπιτς βόλεϊ αποχαιρέτησαν… υπό το φως του φεγγαριού με το δικό τους αγαπημένο τρόπο το τέλος του καλοκαιριού, καθώς από την επομένη κιόλας άνοιξε και τυπικά η αυλαία της  νέας περιόδου.

georgakopoulos_korakobouni

Στον αγωνιστικό τομέα στην κατηγορία Gold νικητές αναδείχθηκαν οι  Νεκτάριος Γεωργακόπουλος – Ιωάννα Ασλάνη, κερδίζοντας στον τελικό τους Κυριακάκη Κάρολο – Κορακοβούνη Κέλλυ με 2-0 σετ (21-17, 21-18). Νωρίτερα στα ημιτελικά οι πρωταθλητές είχαν αποκλείσει με 2-0 τους Τζιλιβάκη – Μουτσάκη, ενώ οι φιναλίστ έβγαλαν εκτός τους Δρανδάκη – Πιπεράκη, τη μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει νωρίτερα τους Γεωργακόπουλο – Ασλάνη.

agioi apostoloi

Στην κατηγορία Silver νικητές αναδείχθηκαν οι Γρηγοράκης Γιάννης – Βερυκάκη Γιούλη, επικρατώντας με 2-0 σετ των Ντουσάκη Γιάννη – Κορακοβούνη Βικτωρία. Στα ημιτελικά και οι δύο φιναλίστ χρειάστηκε να τα βάλουν με κοτζάμ… σόγια, καθώς οι θριαμβευτές κέρδισαν τα αδέρφια Μαρινάκη (Νίκο και Ελένη), ενώ οι φιναλίστ τους Γιώργο και Ράνια Φραγκιουδάκη (πατέρας – κόρη).

full moon 2

Η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε με ένα όμορφο πάρτι, απ’ το οποίο δεν έλειψαν ούτε φέτος το κέφι, το χαμόγελο και το… φαγητό, με αθλητές/ριες, διοργανωτές και θεατές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα προσεχή τουρνουά του Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων.