ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Καλοκαιρινό καμπ και γενέθλια στο Αιγάλεω!

Καλοκαιρινό καμπ και γενέθλια στο Αιγάλεω!

Ξεκίνησε η πρώτη περίοδος (4-8 Ιουλίου) του καλοκαιρινού καμπ που διοργανώνει το Αιγάλεω με τη συμμετοχή 40 περίπου κοριτσιών.

Volley aigaleo toyrta-098765Pantelis tasoula vlaxou-2222

Η εκδήλωση αυτή γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο της ομάδας ‘Στ. Βενέτης» και αφορά  την βελτίωση και ενδυνάμωση αθλητριών από 6-16 χρονών ενώ στο τέλος των προπονησεων τα παιδιά εχουν τη δυνατότητα να δροσιστούν στο διπλανό κολυμβητήριο. Μάλιστα  θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλός από 11-15/7.

Volley aigaleo-55555Volley Aigaleo balla-099999

Στο καμπ διδάσκουν η προπονήτρια του Σίτι που οδήγησε τις ομάδες των κορασίδων-νεανίδων σε μεγάλες επιτυχίες, Αγγελική Αντωνιάδου, η συνεργάτιδα της και αρχηγός της γυναικείας ομάδας,Έφη Ιωάννου και οι γυμναστές Σπήλιος Μητρόπουλος και  Χριστοφόρος Χαραλάμπους.

Volley aigaleo 6777777Volley aigaleo 777777

Μια ευχάριστη έκπληξη έκρυβε η δεύτερη μέρα του καμπ, καθώς όλα τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, προσέφεραν  μια τούρτα γενεθλίων στη γενική αρχηγό και ψυχή της ομάδας, Τασούλα Βλάχου.

Πάντως  το “τάι μπρέικ” των γνεθλίων…παίχτηκε  σε μαγαζί της περιοχής όπου η κ. Βλάχου ξαναγιόρτασε μέσα σε στενό οικογενειακό κύκλο.