Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καμία εμπλοκή για Ηρακλή Κηφισιάς

Καμία εμπλοκή για Ηρακλή Κηφισιάς

Στον Ηρακλή Κηφισιάς επικράτησε χθες αναστάτωση με την πληροφορία που διέρρευσε για εμπλοκή των μεταγραφών του -διεθνών και εγχώριων- λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων στη CEV.

Οι άνθρωποι της ομάδας των βορείων προαστίων που έχουν επενδύσει για την καλύτερη δυνατή παρουσία της στην Α1 γυναικών την προσεχή σεζόν αφού βεβαιώθηκαν από την Ομοσπονδία ότι η ομάδα τους δεν σχετίζεται με κανένα έγγραφο και καμία απαγόρευση, έσπευσε να καθησυχάσει τόσο τον κόσμο της ομάδας όσο και κυρίως τις αθλήτριες.

Διαβεβαίωση και από ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι μια από τις τρεις ομάδες (μαζί με Άρη και ΟΠΕΡ) που ενημερώθηκαν από την Ομοσπονδία ότι σε περίπτωση μη τακτοποίησης των εκκρεμοτήτων έως τις αρχές Αυγούστου, θα έχουν απαγόρευση στις εγχώριες μεταγραφές!

Η Ένωση πάντως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό με τις Μποροβίνσεκ, Κις για οριστικό διακανονισμό με τον προπονητή της, Γιώργο Σαμαρά να ξεκαθαρίζει: «Προχωράμε βάσει του σχεδιασμού για μια μεγάλη ΑΕΚ. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει πρώτα από όλα την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που δεν μας επέτρεπαν να έχουμε πέρσι και την βοήθεια ξένων αθλητριών. Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται μεταγραφές που εκπλήσσουν και από τις 4 Αυγούστου που λήγουν οι μεταγραφές θα είμαστε πανέτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε στην pre-league. Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν να ξαναφέρει την ΑΕΚ στην Α1».