ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με Καμπερίδη ο Αστέρας Νίκαιας

Με Καμπερίδη ο Αστέρας Νίκαιας

Με τον Κυριάκο Καμπερίδη Τεχνικό Σύμβουλο Ακαδημιών συνεχίζει ο Αστέρας Νίκαιας ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό…

Η ανακοίνωση του Αστέρα Νίκαιας

Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη “πολυεπίπεδης” στρατηγικής συνεργασίας με τον καταξιωμένο, διεθνούς φήμης Έλληνα προπονητή ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ, ο οποίος αναλαμβάνει ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ των Ακαδημιών του Συλλόγου Αστέρα Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμπερίδης με την πολυετή εμπειρία του στα πρότυπα οργάνωσης συλλόγων και ακαδημιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και με την εμπειρία του στην προπονητική και την ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών αθλητών και αθλητριών, θα βοηθήσει ουσιαστικά το σημαντικό έργο μετασχηματισμού των ακαδημιών του Αστέρα Νίκαιας στα απαιτούμενα διεθνή πρότυπα οργάνωσης, σχεδιασμού και υλοποίησης σύγχρονων προπονητικών προγραμμάτων με σκοπό σε βάθος χρόνου, τα αναπτυξιακά τμήματα του Αστέρα, να λειτουργούν συγχρονισμένα και να προσφέρουν στο άθλημα του βόλεϊ, καλά εκπαιδευμένους αθλητές και αθλήτριες με αποδεδειγμένες τεχνικές δεξιότητες ανά επίπεδο, αλλά και με την απαραίτητη κουλτούρα και τις συμπεριφορές που απαιτούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και της συνεισφοράς τους στο άθλημα του βόλεϊ στην Ελλάδα.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα ακόλουθα τα οποία θα είναι υπό την ευθύνη, παρακολούθηση και συμβουλευτική του κ. Καμπερίδη:

  1. Η μελέτη του Μακροπρόθεσμου Ολοκληρωμένου Αναπτυξιακού Σχεδίου των τμημάτων Υποδομών.
  2. Η ενημέρωση για όλες τις αλλαγές και προσθήκες στις προπονητικές μεθοδολογίες στο χώρο των υποδομών στο εξωτερικό.
  3. Η συστηματική εκπαίδευση των προπονητών σε ένα κοινό πλαίσιο σχεδιασμού και συμφωνημένων στόχων.
  4. Η συστηματική παρακολούθηση και αξιολόγηση των αθλητριών των αναπτυξιακών τμημάτων με την προοπτική του talent management αλλά και η συνεργασία με επώνυμους Έλληνες συνεργάτες στο χώρο του scouting.
  5. Η ορθή χρήση του αθλητικού εξοπλισμού,, που θα διατεθεί στις αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων και της επένδυσης που θα γίνει σε αυτόν τον τομέα.
  6. Η δημιουργία ατομικών προγραμμάτων υποστήριξης (όταν απαιτείται).
  7. Η διοργάνωση ειδικών σχολείων (camps) στην Ελλάδα και το εξωτερικό για αθλητές και αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων και, πολλά άλλα ….

Το Βιογραφικό του κ. Καμπερίδη πλούσιο σε συνεργασίες και διαρκή ανάπτυξη αθλητών και αθλητριών, αλλά κυρίως ο χαρακτήρας και η διαρκής δέσμευση για το έργο που κάθε φορά καλείται να υλοποιήσει, τον καθιστούν ως έναν από τους βασικούς συνεργάτες στην προσπάθειες όλων μας, να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης και προόδου στο ερασιτεχνικό volley στην Ελλάδα.

Ο κ. Καμπερίδης αναλαμβάνει το έργο αυτό παράλληλα με την προπονητική του καριέρα και τις άλλες επαγγελματικές επιλογές του.

Καλωσορίζουμε τον Κυριάκο Καμπερίδη στην ομάδα μας, δεσμευόμενοι να του διαθέσουμε όλα τα μέσα που απαιτούνται για το σχεδιασμό και συντονισμό μια σύγχρονης αναπτυξιακής ακαδημίας στον ευαίσθητο χώρο των υποδομών, η οποία θα βασίζεται από τη μία, σε επαγγελματικές μεθοδολογίες και πρότυπα, ενώ θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις νέες αθλήτριες ώστε να μάθουν και να χαρούν το άθλημα του βόλεϊ.

Το ταξίδι ας ξεκινήσει !

Τολμάμε να οραματιζόμαστε ένα μέλλον που αξίζει στους αθλητές και τις αθλήτριές μας !