PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Καμπερίδη οδηγό και στόχο την Α1 ο Παναθηναϊκός!

Με Καμπερίδη οδηγό και στόχο την Α1 ο Παναθηναϊκός!

Με γρήγορες κινήσεις προχωρά η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, Κυριάκο Καμπερίδη που αναλαμβάνει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Ο πρωταθλητής φέτος με τον Παφιακό αφήνει την Κύπρο και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα αναλαμβάνοντας ένα από τα αγαπημένα τμήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, το οποίο πέρυσι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με αποτέλεσμα φέτος να χρειάζεται την Preleague προκειμένου να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Καμπερίδης εκτός από τη γυναικεία ομάδα θα έχει και την επίβλεψη των ακαδημίων του Τριφυλλιού, στις οποίες θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα αφού αποτελούν προτεραιότητα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ταλαντούχος κόουτς έχει εργαστεί και στην Ανόρθωση, καθώς επίσης στη γυνακεία ομάδα του Αίαντα Ευόσμου και του Ολυμπιακού, αλλά και στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ και ως βοηθός στον Ολυμπιακό.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...