PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καμπερίδης: «Να φτιάξουμε νοοτροπία καλής ομάδας»!

Καμπερίδης: «Να φτιάξουμε νοοτροπία καλής ομάδας»!
Με στόχο να αποκτήσει η ομάδα μια διαφορετική αντίληψη για το πώς να συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο, συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Κυριάκος Καμπερίδης, μίλησε στην εφημερίδα «Η Πράσινη» για την αλλαγή στην φιλοσοφία που θέλει να περάσει στις αθλήτριες του, καθώς μόνο έτσι θα επιτύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Pre League.
Αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» υπογράμμισε: «Εμείς θέλουμε σε αυτήν την ομάδα να περάσουμε κάποια βασικά, γνωστικά χαρακτηριστικά, που έχουν όλες οι ομάδες υψηλού επιπέδου. Θέλουμε να αποκτήσουμε έλεγχο των καταστάσεων του παιχνιδιού, και όχι μόνο να κερδίζουμε. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται πολύ δουλειά, καθώς μένουμε στην διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να τηρούμε κάποιες διαδικασίες, να αξιολογούμε τις εκτελέσεις, όχι μόνο από τα ποσοτικά χαρακτηριστικά αλλά και από τα ποιοτικά. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο, τακτικό και τεχνικό». Και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως έχουμε τις παίκτριες, που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το πλάνο, και δε μιλάω μόνο για το επίπεδο της Pre League, αλλά και για την Α1. Επιθυμούμε η ομάδα να αποκτήσει άλλη αντίληψη για το πώς να συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα κάνει τη διαφορά και στο πρωτάθλημα»!
Ο Κυριάκος Καμπερίδης συνεχίζοντας να αναλύει το πλάνο του, σημείωσε: «Θέλουμε να φτιάξουμε νοοτροπία καλής ομάδας. Και αυτή είναι η δυσκολία. Εμείς στόχο έχουμε στο να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού κάτι που θέλει χρόνο και πολύ δουλειά. Πρωταρχικός μας στόχος φυσικά είναι ανέβει η ομάδα στην Α1. Θέλουμε 31 Μαρτίου να ανέβουμε (σ.σ. απευθείας άνοδο), ενώ η χειρότερη εκδοχή είναι να ανέβουμε μέσω των μπαράζ. Το έργο μας είναι σίγουρα δύσκολο, καθώς και οι άλλες ομάδες είναι ενισχυμένες. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πρέπει να δουλέψουμε σωστά, να υπάρχει καλό κλίμα. Υπάρχουν πολύ μικροί στόχοι για να εκπληρώσεις τον τελευταίο στόχο».
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...