ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κανένα συμπέρασμα από ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ-ΠΑΣΑΠ

Κανένα συμπέρασμα από ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ-ΠΑΣΑΠ

Με δυο ανακοινώσεις (ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ), ευχολόγια αλλά χωρίς αποφάσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των φορέων του αθλήματος μεταξύ ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ-ΠΑΣΑΠ. Αναμένεται νέα συνάντηση την επόμενη Πέμπτη όπου εκεί θα συζητηθεί το ζήτημα των ξένων.

Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, την ΕΣΑΠ ο Παντελής Ταρνατόρος και τον ΠΑΣΑΠ ο Α΄Αντιπρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Ανδρέας Φράγκος.

Μεταξύ των θεμάτων έπεσαν στο τραπέζι ζητήματα όπως οι εργασιακές συνθήκες των αθλητών καθώς και οι έλεγχοι των ΤΑΑ για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Είχαμε μία πρώτη γνωριμία με τον Ανδρέα Φράγκο. Δεν κρύβω πως με εξέπληξε ευχάριστα με την ωριμότητα του και τους προβληματισμούς του. Ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς. Εκπροσωπούμε διαφορετικούς φορείς, με διαφορετικά συμφέροντα αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην καταλήξουμε από κοινού σε κοινά αποδεκτές λύσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εγωισμούς και μεγαλοστομίες και ορισμένες αρχές όπως η διασφάλιση των συνθηκών εργασίας των αθλητών αλλά και η βιωσιμότητα των ΤΑΑ είναι ζητήματα που μας απασχολούν όλους και είμαι σίγουρος πως θα βρούμε λύσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

«Ήταν μια από τις καλύτερες, ήρεμες και πιο εποικοδομητικές συζητήσεις που έχουν γίνει ποτέ» δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.