ΔΙΕΘΝΗ

Κάνει Ολυμπιακά όνειρα ο «Πέπε»

Κάνει Ολυμπιακά όνειρα ο «Πέπε»

Μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ της Αργεντινής δίνει, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, την ευκαιρία στον διεθνή πρώην διαγώνιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να κάνει στο Ρίο το ντεμπούτο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πολύ καλή εικόνα του άσου Χοσέ Λουίς “Πέπε” Γκονζάλες στις τελευταίες προπονήσεις ανάγκασε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Χούλιο Βελάσκο να τον συμπεριλάβει στην ολυμπιακή αποστολή, όπου θα αντικαταστήσει τον Facundo Santucci.

Η ομάδα της Αργεντινής θα ταξιδέψει για το Ρίο στις 3 Αυγούστου και στις δηλώσεις του ο “Πέπε” δύσκολα κρύβει τον ενθουσιασμό του για την ευκαιρία που έχει να εκπλήρώσει το ολυμπιακό του όνειρο. “Ήμουν στο σπίτι όταν δέχθηκα αυτό το ευχάριστο και αναπάντεχο τηλεφώνημα. Προφανώς και αποδέχθηκα αμέσως την τιμητική αυτή πρόσκληση να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ποτέ δεν σταμάτησα να προσπαθώ και να πιστεύω… Ακόμη και όταν ήμουν εκτός λίστας, μέσα μου πίστευα ότι έχω μία μικρή ευκαιρία και συνέχισα να κυνηγάω το όνειρό μου…” δήλωσε κολακευμένος ο 31χρονος προ 5ετίας “μπόμπερ” της Αλεξαδρούπολης που στις 8 Αυγούστου θα πάρει στο Ρίο το πολυπόθητο “βάπτισμα” σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...