ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Καραφουλίδου : «Πιστεύω ότι ανταποκρίνομαι»

Καραφουλίδου : «Πιστεύω ότι ανταποκρίνομαι»

Η εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε η Άλκηστις Καραφουλίδου, επιβραβεύθηκε με την κλήση της στην Εθνική γυναικών και την παρουσία της στην προετοιμασία στην Πορταριά. Η νεαρή διαγώνια μίλησε για το όνειρο της Εθνικής, τις προπονήσεις και τον στόχο της πρόκρισης…

Η πανύψηλη διαγώνια αναφερόμενη στο πως βρέθηκε από τις Μακεδόνες στην Εθνική και την παρουσία της στην Πορταριά τόνισε «Είχαμε έρθει οι περισσότερες από ένα δύσκολο πρωτάθλημα με αρκετή πίεση. Ο προπονητής μας και το τεχνικό επιτελείο γνωρίζουν ότι ερχόμαστε από μία κουραστική χρονιά και όλα μέχρι στιγμής κυλάνε μια χαρά».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και την προετοιμασία με την Εθνική: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την χρονιά με τους Μακεδόνες. Πιστεύω μπορούσαμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμη, ωστόσο είμαι ικανοποιημένη. Κέρδισα πολύτιμες εμπειρίες από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και χαίρομαι που πήρα και την κλήση στην Εθνική ομάδα. Κάνω προπονήσεις με πολύ άξιες αθλήτριες με μεγάλη εμπειρία από διεθνείς διοργανώσεις και κάθε μέρα ωριμάζω μαζί τους στις προπονήσεις. Βλέπω ένα διαφορετικό βόλεϊ, πιστεύω ότι ανταποκρίνομαι και μαθαίνω πράγματα».

https://www.youtube.com/watch?v=Tij8Dt5-hOU