CHALLENGE CUP

Κάραγκατς: «Όλοι μιλούν για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε»

Κάραγκατς: «Όλοι μιλούν για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε»

Με νέο προπονητή και γενικά με ένα τελείως διαφορετικό σύνολο σε σχέση με πέρυσι, η Μπούρσα παρουσιάστηκε συγκρατημένη στη συνέντευξη Τύπου με την αρχηγό της τουρκικής ομάδας που επίσης δεν βρισκόταν πέρυσι στην ομάδα να τονίζει πως όλοι μιλούν για την περυσινή ατμόσφαιρα στον τελικό στου Ρέντη.

Άντζελο Βερτσέσι: «Άξια στον τελικό Ολυμπιακός και Μπούρσα»

«Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό και που θα παίξουμε ενάντια σε μία πολύ καλή ομάδα. Αξίζουμε και εμείς και ο Ολυμπιακός να είμαστε στον τελικό. Ελπίζω να το διασκεδάσουν όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες και εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες», είπε ο κόουτς της Μπούρσα.

Νιλάι Κάραγκατς: «Θα γίνουν δυνατά παιχνίδια»

«Είμαστε ευτυχισμένες που βρισκόμαστε εδώ. Όταν ξεκίνησε η σεζόν είχαμε ως στόχο την παρουσία μας στον τελικό του Challenge Cup και είμαστε χαρούμενες που τον πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μαχητική ομάδα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλες ομάδες. Αν και δεν ήμουν πέρυσι στην ομάδα, οι περσινοί\τελικοί θα μας βοηθήσουν και φέτος. Όλοι στην ομάδα μιλούν για αυτούς και για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στην Ελλάδα», σχολίασε η αρχηγός.