Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Καραμπέτσο διαιτητή το τουρνουά της Ηλιούπολης

Με Καραμπέτσο διαιτητή το τουρνουά της Ηλιούπολης

Ο Γιώργος Καραμπέτσος ήταν ο… πρωταγωνιστής στο εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά «Δ. Κιντής» που διοργανώνει η Ηλιούπολη καθώς ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ θυμήθηκε κάτι από τα… παλιά δίνοντας το πρώτο σφύριγμα στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας όπου Πανιώνιος και Θέτιδα Βούλας επικράτησαν επί Ηλιούπολης και Σαντορίνης αντίστοιχα.

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του τουρνουά «Δ. Κιντής» στην Ηλιούπολη.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ φρόντισε να κλέψει την παράσταση ανεβαίνοντας στην σκάλα του διαιτητή και να δώσει το εναρκτήριο σφύριγμα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ Ηλιούπολης και Πανιωνίου.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στην…. σκάλα ο Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε ««Πάντα είναι ξεχωριστό το συναίσθημα όταν ανεβαίνεις στη σκάλα του πρώτου διαιτητή. Ήταν ιδιαίτερα τιμητική η πρόσκληση των ανθρώπων της Ηλιούπολης και ήταν υποχρέωση μου να βρεθώ στο τουρνουά, από την στιγμή που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Έχει ανάγκη το άθλημα τέτοιες διοργανώσεις».

Όσον αφορά το τουρνουά ο Πανιώνιος φρόντισε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του καθώς επικράτησε με 3-1 (21-25, 25-17, 26-24, 25-23) της οικοδέσποινας Ηλιούπολης δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

Παρά την διαφορά κατηγορίας οι «κυανέρυθρες» της Μαρίας Καλαρά παρουσιάστηκαν καλύτερες από τις γηπεδούχες που μπήκαν δυνατά αλλά προδώθηκαν από τα αρκετά τους λάθη.

Έκπληξη είχαμε και στο δεύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης καθώς η Θέτιδα Βούλας έδειξε… πολύ σκληρή για να πεθάνει  κερδίζοντας με 3-2 την Σαντορίνη.

Η ομάδα της Βούλας αν και βρέθηκε να χάνει δύο φορές από την Σαντορίνη κατάφερε να επιστρέψει και στο τέλος με το 15-13 να πάρει τη νίκη κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων…

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής
Παρασκευή 29.09
16:30 Γ.Σ. Ηλιούπολης – Πανιώνιος 1-3
19:00 Α.Ο Θήρας – Θέτις Βούλας 2-3

Σάββατο 30.09
16:30 Θέτις Βούλας – Πανιώνιος
19:00 Γ.Σ. Ηλιούπολης – Α.Ο Θήρας

Κυριακή 01.10
16:30 Α.Ο Θήρας – Πανιώνιος
19:00 Θέτις Βούλας – Γ.Σ. Ηλιούπολης
Η είσοδος ελεύθερη και τις 3 μέρες