ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καραμπέτσος : «Αναδιάρθρωση σε συνεννόηση»

Καραμπέτσος : «Αναδιάρθρωση σε συνεννόηση»

Τη σκέψη για αναδιάρθρωση των Εθνικών Κατηγοριών με την συμμετοχή 10 ή ακόμη και 8 ομάδων ανά κατηγορία σε βάθος 3ετίας και 4ετίας εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος στο περιθώριο της συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των 11 ομάδων της Α1 γυναικών…

Μπορεί τα βασικά θέματα συζήτησης στην συνάντηση του Γιώργου Καραμπέτσου με τους εκπροσώπους της Α1 γυναικών να ήταν η… προβολή και το μάρκετινγκ, ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ με δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΡΤ υπογράμμισε πως υπάρχουν σκέψεις για αναδιάρθρωση των Εθνικών Κατηγοριών.

Μια αναδιάρθρωση που όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ θα συναποφασιστεί με τα σωματεία και τις Ενώσεις έχοντας στόχο σε βάθος 3ετία ή 4ετίας την παρουσία 40 ομάδων στις Εθνικές κατηγορίες…

Ο Γιώργος Καραμπέτσος μιλώντας για το θέμα αυτό δήλωσε “Επι ένα μήνα όπως το είπα και μέσα στην συνάντηση παίζαμε το α-μπε-μπα-μπλομ και το πόσοι θα παίξουν στην Α1. Σε συναινώηση με τα σωματεία που συμμετέχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα και τις Ενώσεις, που πρέπει να παίζουν σημαντικό ρόλο, θα επιχειρήσουμε εντός του έτους να βρεθούμε να δούμε πως θα βελτιώσουμε το προϊόν όσον αφορά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Αλλά αυτό όχι όπως είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Σε ένα βάθος χρόνου πιθανόν 2-3 ή ίσως και 4 ετών και να μιλάμε δηλαδή στην χειρότερη περίπτωση για 40 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες. 10 σε όλα δηλαδή. Αν μπορούμε 8 σε όλες τις κατηγορίες. Αυτό βέβαια θα το συναποφασίσουμε με τις ομάδες και τις Ενώσεις. Πιστεύω πως αν καταφέρουμε αυτό το πράγμα θα έχουμε ένα πολύ καλό γυναικείο πρωτάθλημα, όχι μόνο στην Α1, αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσουμε να μας αγκαλιάσει κάποιο τηλεοπτικό κανάλι και να δείχνει τα παιχνίδια και να μην πηγαίνουμε παρακαλόντας. Εμείς θέλουμε να μας παρακαλάνε να τους δώσουμε το προϊόν μας”.