ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καραμπέτσος : «Στόχος να καθιερωθούμε στην ελίτ»

Καραμπέτσος : «Στόχος να καθιερωθούμε στην ελίτ»

Την καθιέρωση της Ελλάδας στην ελίτ του Ευρωπαϊκού βόλεϊ έθεσε ως στόχο του της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος που με δηλώσεις του υπογράμμισε την αξία των προκρίσεων ανδρών – γυναικών και τόνισε πως οι Εθνικές ομάδες αξίζουν την στήριξη όλων…

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, μετά την πρόκριση των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στα τελικά των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων δήλωσε «Ο αρχικός στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών έχει επιτευχθεί και θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να επαναφέρουν το άθλημά μας στην ευρωπαϊκή ελίτ μετά από πολλά χρόνια.

Καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία τους έπαιξαν οι δυο προπονητές των ομάδων μας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Γκιγιέρμο Ναράνχο με τους συνεργάτες τους, τους οποίους και θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη μεγάλη τους συμβολή σε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας έθεσε ξεκάθαρα από την αρχή το πλάνο και οι προπονητές και οι αθλητές υλοποίησαν το στόχο της πρόκρισης και μάλιστα δυο αγώνες πριν την ολοκλήρωση της προκριματικής διαδικασίας, με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το πλάνο ήταν από την αρχή ξεκάθαρο και σαφές, να επαναφέρουμε το ελληνικό βόλεϊ στις τελικές φάσεις των μεγάλων διοργανώσεων.

Από το 2019 και τα τελικά των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ο μεγάλος στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στην ελίτ και να έχουμε μόνιμες παρουσίες στις τελικές φάσεις. Με την ίδια αποτελεσματική συνταγή. Με μπροστάρηδες τους προπονητές μας, με χαμόγελα και διάθεση και δουλειά από τους αθλητές μας και με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας να κάνει πράξη την υπόσχεσή της και να είναι με όλους τους ανθρώπους της, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, δίπλα στις εθνικές ομάδες, από την προετοιμασία τους μέχρι τους αγώνες, σε Κάρυστο, Καρπενήσι, Πορταριά, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Ταραγόνα. Χαλάλι η προσωπική προσπάθεια όλων, οι εθνικές ομάδες το αξίζουν και θα είμαστε δίπλα τους».