ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Καραμπέτσος : «Θα κυνηγήσουμε την έκπληξη»

karampetsos_boricic_eope_cev

Να σταθεροποιηθεί η Ελλάδα σε υψηλό επίπεδο συμμετέχοντας σταθερά πλέον στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων έθεσε ως στόχο για την ΕΟΠΕ ο πρόεδρος της Γιώργος Καραμπέτσος ο οποίος στο περιθώριο της κλήρωσης της Κωνσταντινοπύπολης δήλωσε έτοιμος για εκπλήξεις των δύο Εθνικών μας ομάδων στα τελικά των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος στο περιθώριο της κλήρωσης της Κωνσταντινούπολης ανέφερε χαρακτηριστικά  «Είναι πολύ σημαντικό για το Ελληνικό Βόλεϊ να βρίσκεται στις κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, ως επιστέγασμα των προκρίσεων από τα προκριματικά και των δυο εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών. Αυτός ήταν άλλωστε και ο αρχικός στόχος της Ομοσπονδίας. Η πρόκριση και των δυο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων στην ελίτ του αθλήματος, στα τελικά.

Θέλουμε πλέον να είμαστε σταθερά στις κληρώσεις και στα τελικά, να σταθεροποιηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Η εμπειρία μου λέει ότι δεν υπάρχουν τετελεσμένα στις κληρώσεις, όντως στις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες, έχουμε μια δύσκολη κλήρωση, οι αγώνες όμως παίζονται στα γήπεδα, εκπλήξεις γίνονται και αυτές τις εκπλήξεις θα κυνηγήσουμε σε αγωνιστικό επίπεδο. Και στους άνδρες και στις γυναίκες.

Η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα στις εθνικές ομάδες και θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την προετοιμασία τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Άγκυρα και το Μονπελιέ. Και για τις δυο εθνικές ομάδες είμαι αισιόδοξος ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Το 2019 είναι, μετά από πολλά χρόνια για το Ελληνικό Βόλεϊ, έτος εθνικών ομάδων. Θα είμαστε όλοι δίπλα τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ