BEACH VOLLEY

Καραντίνα με μπιτς βόλεϊ και φίλους για τον Νεϊμάρ

Καραντίνα με μπιτς βόλεϊ και φίλους για τον Νεϊμάρ

Οι φωτογραφίες του διάσημου ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ που ο ίδιος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εν μέσω καραντίνα δίνει την προτίμησή του στο μπιτς βόλεϊ παρέα με φίλους του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Η φωτογραφία παρουσιάζει τον Νεϊμάρ με ανθρώπους που είναι σε καραντίνα μαζί του» απάντησαν εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ προσπαθώντας να εξηγήσουν αλλά και να μετριάσουν τις κραυγές των ΜΜΕ που τον χαρακτήρισαν ανεύθυνο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Αναλυτικά η τοποθέτηση:

«Η φωτογραφία παρουσιάζει τον Νεϊμάρ με ανθρώπους που είναι σε καραντίνα μαζί του. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους ταξίδεψε από το Παρίσι στην Βραζιλία και στους οποίους ο Νεϊμάρ πρόσφερε το σπίτι του, ώστε να είναι σε περιορισμό τις πρώτες 14 μέρες μετά την άφιξή τους στη χώρα, προτού συναντήσουν τις οικογένειές τους. Το σπίτι είναι τελείως απομονωμένο επιτρέποντας στον παίκτη να φροντίζει τον εαυτό του και να γυμνάζεται, δεν δέχεται επισκέψεις και μοναδική εξαίρεση ήταν ο γιος του, Ντάβι Λούκα, που τον είχε επισκεφτεί πριν λίγες μέρες στο Παρίσι μαζί με την μητέρα, τον πατριό και τον αδερφό του. Ο Νεϊμάρ κρατά αποστάσεις με τα άλλα μέλη της οικογένειάς του, όπως η μητέρα, η αδερφή και η γιαγιά του, γιατί αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να το κάνει με τις υπάρχουσες συνθήκες. Συνεχίζει να κάνει την καθημερινή του προπόνηση αναμένοντας με αγωνία να τελειώσει αυτή η δυσάρεστη περίοδος για την ανθρωπότητα και να αρχίσουν οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Είμαστε πάντα στη διάθεση των ΜΜΕ για πληροφορίες ή ερωτήσεις σχετικά με τον Νεϊμάρ, προκειμένου να μην διασπείρονται αναληθείς πληροφορίες σαν κι αυτές που δημοσιεύτηκαν», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου άσου.