A2

Καράβη στο Deree, Πασιαλή στην Κηφισιά

Καράβη στο Deree, Πασιαλή στην Κηφισιά

Σε νέα αποδυτήρια θα βρει η νέα σεζόν το αχώριστο δίδυμο της άμμου Καράβη/Πασιαλή, που επέστρεψε από παρθενικό τουρνουά Masters της Σκοπέλου με την 5η θέση.

Συγκεκριμένα, το 23χρονο πρώην λίμπερο του Πανιωνίου, αφήνει την… Πλατεία για τα Βόρεια Προάστεια και συγκεκριμένα για την Κηφισιά, καθώς πλέον θα αγωνίζεται στον τοπικό Ηρακλή Κηφισιάς.

Από την πλευρά της, η συνομήλικη συμπαίκτριά της, Τερέζα Καράβη, αν και βρέθηκε μία ανάσα από τις Αμαζόνες, αποφάσισε χάρις σε υποτροφία που κέρδισε να πασάρει φέτος στην ομάδα του Κολλεγίου Deree.

“Είναι μία οικονομική βοήθεια, καθώς σπουδάζω ψυχολογία στο Deree. Με το καλό πρωτάθλημα που έκανα φέτος είχα αρκετές προτάσεις και ήθελα να πάω κάπου αλλού, για αυτό και είχα κάποιες επαφές με τις Αμαζόνες. Αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα, ζύγισα καλά πριν πάρω την τελική μου απόφαση κάποια άλλα πράγματα πέρα από το καθαρό αγωνιστικό μέρος” δήλωσε στο Volleyplanet η 23χρονη πασαδόρος, που στην ομάδα του Αμερικάνικου Κολλεγίου θα έχει προπονητή τον Παναγιώτη Τιλελή.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...