BEACH VOLLEY

Καταγραφή ταλέντων στο μπιτς βόλεϊ

Καταγραφή ταλέντων στο μπιτς βόλεϊ

Με πρωτοβουλία της Ε.Ο.ΠΕ διεξήχθη το πρώτο καμπ καταγραφής ταλέντων του Beach Volley στο Ολυμπιακό προπονητήριο του ΣΕΦ με σκοπό την ανάδειξη και μετέπειτα συμμετοχή τους σε Εθνικές ομάδες και Youth Olympics (2018).

Της Ιωάννας Ζαροτιάδου

Στη διοργάνωση πήραν μέρος 16 μελλοντικοί βολεϊμπολίστες από 14 έως 19 χρονών και τους αξιολόγησαν οι πρωταθλητές Ελλάδος Βάσω Καραντάσιου, Μάνος Ξενάκης, Μανώλης Ρουμελιώτης, Φερνάντο Μπιλήρης καθώς και οι Στάθης Χανδρινός και Κώστας Ποθητάκης.

Ταλέντα όμως μέχρι το Πάσχα θα συνεχίσει να ψάχνει ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης Παναγιώτης Ζακυνθινός με τους συνεργάτες του, σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη για την πρώτη καταγραφή του αγωνιστικού δυναμικού στο άθλημα.

Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Βάσω Καραντάσιου δήλωσε: «Πραγματοποιήσαμε μια πρώτη συνάντηση με το πιο καλό προπονητικό τημ των τελευταίων ετών και είδαμε παιδιά με πολύ καλά τεχνικά προσόντα. Προσωπικά είμαι χαρούμενη γιατί οι ομάδες ανταποκρίθηκαν σε αυτό το πρώτο κάλεσμα, και ενημέρωσαν ακόμη και για τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε σε μια επόμενη συγκέντρωση. Είμαι αισιόδοξη ότι θα γίνουν καλές επιλογές για τα Youth Olympics που είναι ο άμεσος και πολύ δύσκολος στόχος, αλλά θα δουλέψουμε και όσο καλύτερα μπορούμε για να ετοιμάσουμε το μέλλον του Ελληνικού Beach Volley».