Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κάτοικος Νάξου η… πανευτυχής Νούσια!

Κάτοικος Νάξου η… πανευτυχής Νούσια!

Μετά την απόκτηση της Ναταλίας Μεταξά, ο Πανναξιακός στο φίνις της μεταγραφικής περιόδου για τις Ελληνίδες αθλήτριες απέκτησε την 24χρονη ακραία Αποστολία Νούσια, η οποία επιστρέφει στην Α1 για λογαριασμό της ομάδας της Νάξου. «Αισθάνομαι τυχερή», δήλωσε πανευτυχής στο Volleyplanet η πρώην ακραία της ομάδας του Αστέρα Αγ. Δημητρίου η οποία ετοιμάζεται και για την πρώτη της συμμετοχή στα ευρωπαϊκά σαλόνια σε συλλογικό επίπεδο.

nousia1

Μετά την άνοδο του Αστέρα Αγίου Δημητρίου στην πρώτη κατηγορία, η Ελληνίδα ακραία είχε αρκετές προτάσεις και στο… φίνις προτίμησε να δέσει στο… λιμάνι της Νάξου. Η Νούσια που υπομονετικά περίμενε να ολοκληρωθεί η συμφωνία της ομάδας στην οποία ανήκει τη Λάρισα ικανοποιημένη για τη συμφωνία που επήλθε και που παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΝ δήλωσε στο Volleyplanet:

«Αισθάνομαι τυχερή που τη νέα σεζόν θα αγωνιστώ στον Πανναξιακό. Είμαι πραγματικά ευτυχής που επίσης θα συνεργαστώ με τον προπονητή τον κύριο Κόβαζιτς. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και ένα βήμα παραπάνω για εμένα ενώ είναι πρόκληση για μένα αλλά και για όλη την ομάδα που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την ομάδα της Λάρισας που βοήθησε στις διαδικασίες και συναίνεσε για τη μεταγραφή μου αλλά και τη διοίκηση της Ναξου για όλες τις ενέργειες».