Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κατσιούρας : «Στόχος του Ολυμπιακού είναι οι τίτλοι» (vd)

Κατσιούρας : «Στόχος του Ολυμπιακού είναι οι τίτλοι» (vd)

Μετά από μια τέλεια χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών με τον team manager των «ερυθρολεύκων» Νίκο Κατσιούρα να χαρακτηρίζει θετική την κλήρωση του πρωταθλήματος και να μιλά για το δύσκολο δίμηνο που έχουν οι Πειραιώτες τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο.

Αισιόδοξος και για την φετινή χρονιά εμφανίστηκε ο Νίκος Κατσιούρας που μίλησε στο Volleyplanet για το νέο ξεκίνημα των «ερυθρολεύκων».

Με το ντάμπλ και την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ οι «ερυθρόλευκες» έπιασαν το τέλειο, ωστόσο και πάλι η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη να προσπαθήσει να το επαναλάβει.

Σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Νίκος Κατσιούρας χαρακτήρισε  θετικό ότι ο Ολυμπιακός  ξεκινά με ντέρμπι της χρονιά υπογραμμίζοντας  «Είναι καλό για τον Ολυμπιακό που ξεκινά με ένα δυνατό παιχνίδι για το πρωτάθλημα διότι ακολουθεί μετά ένα δίμηνο (Νοέμβριος – Δεκέμβριος) που θα αγωνιζόμαστε και τις Τετάρτες. Όλες τις Τετάρτες του Νοεμβρίου θα έχουμε Ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα παίξουμε και δύο εμβόλιμα τον Δεκέμβριο. Άρα μιλάμε για ένα δίμηνο που θα παίζουμε Τετάρτη- Σάββατο –Τετάρτη.

Το καλό είναι πως για μια ακόμη φορά η κλήρωση έγινε νωρίς. Το καλό της ΕΟΠΕ είναι πως το βόλεϊ είναι το μόνο ερασιτεχνικό άθλημα στο οποίο γνωρίζουμε το πρόγραμμα από πάρα πολύ νωρίς. Κανένα άλλο ερασιτεχνικό άθλημα δεν έχει τόσο νωρίς την κλήρωσή του. Μπορούμε να δούμε τα ταξίδια, το πρόγραμμά μας, το πότε θα ορίσουμε τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια και αν έχουμε πριν η μετά κάποιο ντέρμπι, οπότε αυτό είναι το θετικό της κλήρωσης».

Για την… επιστροφή στην κανονικότητα με 12 ομάδες ο team Manager των νταμπλούχων δήλωσε  «Μετά από καιρό θα αγωνιστούμε κανονικά 12 ομάδες χωρίς ρεπό. Ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτό με το ρεπό και από εδώ και πέρα να είμαστε συνέχεια 12».

Όσον αφορά τις αλλαγές στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού σχολίασε «Αλλάξαμε ξένες γιατί είναι γνωστό ότι για δικούς τους λόγους η κάθε μία δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Η μια σταμάτησε το βόλεϊ, η άλλη για οικογενειακούς λόγους έπρεπε να επέστρεψε στην Γερμανία. Θέλανε να μείνουν και οι δύο. Προφανώς κ αι εμείς ήμασταν ευχαριστημένοι από την σεζόν  που κάναμε. Άρα αναγκαστικά κάναμε δυο αλλαγές στις ξένες κάνοντας δυο σημαντικές προσθήκες. Ταλαντούχες παίκτριες που θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Τέλος για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό που πέρσι έκανε την τέλεια χρονιά ο Νίκος Κατσιούρας δήλωσε «Καλύτερο δεν υπάρχει αυτή τη σεζόν. Πρωτάθλημα και Κύπελλο εννοείται πως είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα στην Ευρώπη αυτή τη χρονιά έχουμε πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια και ξεκινάμε έναν γύρο πιο νωρίς. Θα κοιτάξουμε για το καλύτερο και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».