A2

Καββαδία και επίσημα στο Αιγάλεω

Καββαδία και επίσημα στο Αιγάλεω

Την επιστροφή της Αγγελικής Καββαδία ανακοίνωσε και επίσημα το Αιγάλεω που πραγματοποίησε μια μεγάλη μεταγραφή και ισχυροποιείται αρκετά εν όψει Pre League.

Έπειτα από 8 χρόνια η Αγγελική Καββαδία επιστρέφει στο Αιγάλεω και είναι έτοιμη να βοηθήσει το City στην πρώτη του σεζόν στη Pre League.

H 23χρονη κεντρική ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κυανόλευκους» που θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότεροι τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Μεγάλη μεταγραφή για τον σύλλογο μας. Η Αιγαλεώτισα Αγγελική Καββαδία θα είναι ο Πύργος του city στο πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της pre league.

Η Αγγελική είναι εκτός από τρομερή αθλήτρια και ένα εκπληκτικό κορίτσι που σε κερδίζει με τη πρώτη φορά που την συναντάς.

Είμαστε πολύ περήφανοι που μετά από χρόνια (η Αγγελική ήταν στις ακαδημίες μας) επέστρεψε στην ομάδα της πόλης της με πολύ χαρά και θα την βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό να πετύχει το στόχο της.

Αγγελική σε ευχαριστούμε που μετά από τόσες δελεαστικές προτάσεις επέλεξες την ομάδα της καρδιάς σου το Αιγάλεω.

Να είσαι υγιής και να έχεις εσύ και το Αιγάλεω πολλές επιτυχίες.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...