CHAMPIONS LEAGUE

Η Καζιντσμπαρτσικα του Μέσαρος

Η Καζιντσμπαρτσικα του Μέσαρος

Άτυχη χαρακτήρισαν την κλήρωση του Τσάμπιονς Λίγκ οι Ούγγροι της Καζιντσμπαρτσικα οι οποίοι σε σχετικό ρεπορτάζ αναφέρουν τον ΠΑΟΚ ως ομάδα αστέρων… Μέσαρος και Μίλεφ οι παλιοί γνώριμοι του Δικεφάλου του Βορρά στους «κυανοκίτρινους».

Μαύρα σύννεφα έπεσαν στην ομάδα της Ουγγαρίας στο άκουσμα της κλήρωσης με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ομάδας ο ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται ως ομάδα αστέρων, ενώ στο κείμενο υπάρχει και βίντεο με την «καυτή» ατμόσφαιρα του PAOK Sports Arena.

Οι «κυανοκίτρινοι» με έδρα την Καζιντσμπαρτσικα της Βόρειας Ουγγαρίας που έχει πληθυσμό κοντά στις 30.000, κατέκτησαν φέτος το νταμπλ και μετράνε 4 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και μια 3η θέση στην λίγκα MEVZA..

Μεγάλος αστέρι της Καζιντσμπαρτσικα αποτελεί ο Ντόμοτορ Μέσαρος ο οποίος είναι γνωστός στους «ασπρόμαυρους» καθώς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για λίγους μήνες την περίοδο 2005-2006.

Ο Μέσαρος έκανε μεγάλη καριέρα στην Ιταλία αγωνιζόμενος στις Πάντοβα, Τρεντίνο, Μοντικιάρι, Μόντενα και Τζένοβα, έχει αγωνιστεί στην Ρωσία με τις Νόβι Ουρενγκόϊ και Σουργκούτ και την Τουρκία με την Αρκάς.

Από εκεί και μετά γνώριμος στο ελληνικό κοινό είναι και ο Σκοπιανός ακραίος Βλάντο Μίλεφ ο οποίος είχε περάσει από την ΕΑ Πατρών την περίοδο 2011-2012.