Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Και οι δυο θέλουν νίκη στ Μετς

Και οι δυο θέλουν νίκη στ Μετς
Στο κλειστό του Μετς η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ακόμα ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών (= 8/12, 17.30, Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας).

Η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη του Φοίνικα στη Σύρο με 3-2 σετ. Η «Ενωση» σε έξι αγώνες έχει 3 νίκες και ισάριθμες ήττες αλλά και 6 βαθμούς. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναζητά την πρώτη νίκη του εκτός έδρας ενώ σε 6 αγώνες μετρά επίσης 3 νίκες και 3 ήττες και έχει 7 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Ένωση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Νεόφυτος δήλωσε: «Ο Εθνικός είναι από τις πιο σκληρές και πιο μαχητικές ομάδες στην κατηγορία και πρέπεει να είμαστε προετοιμασμένοι για ακόμα ένα ματς φωτιά. Θέλουμε βαθμούς στους επόμενους αγώνες για να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία και κυρίως να ανέβουμε ψυχολογικά. Η ομάδα προετοιμάζεται σε δύσκολες συνθήκες και με τη βαθμολογική πίεση αλλά όπως δείξαμε και στη Σύρο μπορούμε να κάνουμε πολλά και να χτυπήσουμε όλα τα ματς».

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: «Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά στοιχεία, έχουν σχεδόν ίδια απόδοση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και σχεδόν την ίδια βαθμολογική θέση. Επομένως θα είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να καταλάβουμε πως για να κάνουμε την διαφορά και να αισθανθούμε μεγαλύτερη ασφάλεια θα πρεπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και εκτός έδρας. Θα γίνει ένας σκληρός αγώνας. Η ΑΕΚ με την έλευση του Σελαφζούν έχει ανεβάσει την ποιότητα της και πρέπει να καταλάβουμε μεγάλη προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...