Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Και εγένετο… Αίθουσα Ρούλης Αγραπιδάκης στην Κυψέλη (vid, φωτ.)!

Και εγένετο… Αίθουσα Ρούλης Αγραπιδάκης στην Κυψέλη (vid, φωτ.)!

Είναι η ψυχή της ομάδας του Παναθηναϊκού, ταυτότητα του τμήματος, αγαπητός σε όλο τον κόσμο του αθλήματος και όχι μόνο. Ο λόγος για τον “μπέμπη” του αντρικού βόλεϊ, το Ρούλη Αγραπιδάκη, ο οποίος από σήμερα έχει και μια αίθουσα στο όνομά του στο κλειστό του Πανελληνίου, μια αίθουσα την οποία “βάπτισε” η ίδια η ομάδα!

Ετοιμοπόλεμος και σε φόρμα ο Αγραπιδάκης δέχεται καθημερινά τα πειράγματα των “γκάνστερ” των αποδυτηρίων αλλά δεν μασάει… τους καταλαβαίνει, τρέχει για πάρτη τους και αυτοί το αναγνωρίζουν! Η ιδέα ήρθε από τον… Παναγιώτη Πελεκούδα και αγκαλιάστηκε από όλη την ομάδα, που έψαχνε έναν χώρο δίπλα από τα αποδυτήρια του κλειστού της Κυψέλης που είναι η έδρα της ομάδας να τον οργανώσει. Αυτόν τον χώρο τον βρήκε ο… δαιμόνιος μάνατζερ και τους τον έφτιαξε και από σήμερα τον ονόμασαν και “Αίθουσα Ρούλη Αγραπιδάκη”.

raptis_roulis_pele

Στο πετσί του ρόλου, το λόγο τον έβγαλε η… παλιά καραβάνα, ο κόουτς Δημήτρης Ανδρεόπουλος που μάζεψε την ομάδα για να πει μεταξύ άλλων “Πρέπει να τιμάμε την ιστορία του συλλόγου, ανθρώπους που δώσανε στον Παναθηναϊκό ιστορία και νόημα. Εμείς είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν άνθρωπο κοντά μας που χαιρόμαστε που είναι στον ΠΑΟ και στο βόλεϊ”.

Σε εκείνο το σημείο ο Πελεκούδας πήγε για τα… αποκαλυπτήρια της ταμπέλας. Ο Αγραπιδάκης προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυα ότι τάχα  δεν έγινε και κάτι, αλλά δεν τον πίστεψε κανείς! Ακολουθήσαν οι φωτογραφίες και τα πειράγματα και μετά… δουλειά!

O Πελεκούδας… φανέρωσε την έκπληξη μέσω του προωσπικού του λογαρισμού στο instagram: