Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Και επίσημα Ιακωβίδου στο Μαρκόπουλο

Και επίσημα Ιακωβίδου στο Μαρκόπουλο

Την απόκτηση της λίμπερο, Ιλιάνας Ιακωβίδου, η οποία αγωνίστηκε πέρυσι στον ‘Άρη, με υποσχετική από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε το  Μαρκόπουλο.  To Volleyplanet σας είχε ενημερώσει από τις αρχές Ιουνίου για την συμφωνία των δύο πλευρών ενώ να σημειώσουμε ότι η Ιακωβιδου ειχε ανακηρυχθεί λίμπερο της χρονιάς από το Έπαθλο Novasports.

H  ανακοινωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Ηλιάνας Ιακωβίδου. Η Ηλιάνα είναι γεννημένη στις 25 Μαρτίου του 1995, έχει ύψος 1.75 και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών, την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Α1 Εθνική κατηγορία με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με σημαντικές διακρίσεις στα αναπτυξιακά τμήμα.

Η ταλαντούχα αθλήτρια ήταν απο τις πιο πολυσυζητημένες μετακινήσεις του φετινού καλοκαιριού αφού πολλές ομάδες της Α1 Γυναικών την διεκδικούσαν ώστε να την εντάξουν στο δυναμικό τους αλλά η διεθνής αθλήτρια επέλεξε την ομάδα μας για να συνεχίσει την καριέρα της.

Η διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστεί θερμά την Ελπίδα Αμπελόκηπων για την εποικοδομητική συνεργασία στην πραγματοποίηση της παραπάνω μετακίνησης.

Καλωσορίζουμε την Ηλιάνα στην οικογένεια του ΑΟΜ και της ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή αγωνιστική χρονιά.»