A2

Και επισήμως Φάκη, Μερκούρη στη Ν. Σμύρνη

Και επισήμως Φάκη, Μερκούρη στη Ν. Σμύρνη

Την απόκτηση της πρώην άσου της ΑΕΚ,  Ζωής Φάκη και της  Λυδίας-Δήμητρας Μερκούρη από τους Τράχωνες, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος που φέτος στοχεύει στην άνοδο και την είσοδο στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Ακόμη μία πανηγυρική επιβεβαίωση για το Volleypelanet, που από τις 10/7 είχε γράψει για την μεταγραφή της Φάκη στην ομάδα της Ν. Σμύρνης, απότελεί η επίσημη ανακοίνωση του Πανιωνίου

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση της Ζωής Φάκη και της Λυδίας-Δήμητρας Μερκούρη.

Η Ζωή Φάκη, γεν. 1998, ξεκίνησε από τον Φοίβο Μελισσιών και τις δύο προηγούμενες περιόδους αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Οι πρώτες δηλώσεις της σαν παίκτρια του Ιστορικού ήταν: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω και για να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να είναι μια χρονιά καλή με χαρές και επιτυχίες».

Η Λυδία-Δήμητρα Μερκούρη, γεν. 1997, έχει αγωνιστεί στην ΑΣΠ Κορίνθου, Άρτεμις Κορυδαλλού, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στους Τράχωνες.

Μετά τη συμφωνία η Λυδία-Δήμητρα Μερκούρη δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να αγωνιστώ φέτος σε ένα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Πανιώνιος. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν. Έχω πολύ όρεξη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την νέα μου ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. καλωσορίζει τις δύο νεαρές αθλήτριες και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...