DARK ROOM

Και… Ninja στην υπηρεσία του Τόκιο 2020!

Και… Ninja στην υπηρεσία του Τόκιο 2020!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ενδέχεται να μείνουν στην ιστορία, ως οι… ασφαλέστεροι αγώνες της ιστορίας, αφού υπεύθυνοι για την προστασία και αστυνόμευση του κοινού, θα είναι υπεύθυνοι κάποιοι παράξενοι…  μαυροφορεμένοι, φονικοί πολεμιστές, που το όνομά τους στην στα ιαπωνικά σημαίνει “κατάσκοπος”.

Η SCC Security Company έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τη σύναψη συνεργασίας με τους Ιάπωνες διοργανωτές, όσον αφορά στην παροχή προσωπικού ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Αυτό όμως που θα είναι μοναδικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον, αν τελικά κλείσει το deal , είναι το γεγονός ότι οι “σεκιουριτάδες” της εν λόγω εταιρείας θα εκτελούν τα καθήκοντά τους ντυμένοι ως πολεμιστές ninja, χαρακτηριστικό των οποίων ήταν ανέκαθεν η μυστικότητα και ο αιφνιδιασμός στις κινήσεις τους!

Με βάση την ιστορία της πόλης του Koka ως γενέτειρα μιας εξέχουσας σχολής ninja, δεν θα παράλογο να βρούμε τους φρουρούς ασφαλείας της SCC ντυμένους με στολές ninja, εξοπλισμένοι με ψεύτικα σούρικεν (σ.σ αστεράκια) και κατάνα (σ.σ σπαθιά σαμουράι).

Ο επικεφαλής της SCC Co., Maya Miyoshi, ελπίζει μάλιστα ότι η μοναδική παρουσίασή του πλάνου της εταιρείας του θα εντυπωσιάσει τους Ιάπωνες διοργανωτές

“Θέλουμε να συμβάλουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. “Οι ninja είναι εικόνες παγκόσμιας αναγνώρισης και θέλουμε οι άνθρωποι να αισθάνονται εξοικειωμένοι με την ασφάλεια στις αθλητικές εγκαταστάσεις” δήλωσε ο κ. Μιγιόσι στην The Japan Times.

“Πάντα μου άρεσε να κάνω κάτι διαφορετικό. Θέλω να αλλάξω τη βιομηχανία ασφαλείας, η οποία φαίνεται να είναι παλιομοδίτικη και νηφάλια », δήλωσε ο Miyoshi.