Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Και πάλι οι δυο τους…

Και πάλι οι δυο τους…
Πέντε ημέρες μετά το ραντεβού τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας -όπου ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριογια το F-4 του θεσμού- ο Εθνικός Πειραιώς υποδέχεται και πάλι του “πράσινους”, στον αγώνα που θα ολοκληρώσει την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» ( 26/2, 18.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Κουτσούλας, Βουδούρης).

Ωστόσο, τόσο για τον Εθνικό Π., όσο -πολύ περισσότερο- για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση έχει τεράστια βαθμολογική σημασία.

Από τη μια, η ομάδα του Σάκη Ψάρρα που με 24 βαθμούς μοιράζεται την 8η θέση με τον Παμβοχαϊκό θέλεινα διατηρηθεί μέσα στην πρώτη 8αδα που οδηγεί στα πλέι οφ αποφεύγοντας πιθανές περιπέτειες στα πλέι άουτ ενώ από την άλλη το Τριφύλλι τρέχει να… μαζέψει βαθμούς παλεύοντας κάθε σετ προκειμένου να μπει στα πλέι άουτ με όσο το δυνατό μικρότερη βαθμολογική διαφορά.

«Ο αγώνας είναι κρίσιμος και για τις δύο ομάδες αλλά εάν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα τη μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς την έχει ο Παναθηναϊκός. Δεν πήγαμε καλά στον αγώνα κυπέλλου και περιμένω την αντίδραση μας σε αυτό το ματς. Εάν πάρουμε τρίποντο θα ξεφύγουμε 13 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό ο οποίος σίγουρα έχει και το βάρος του “πρέπει” που παίζει το ρόλο του», δήλωσε ο κόουτς Σάκης Ψάρρας.

«Όλοι οι αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου είναι πολύ κρίσιμοι και ιδιαίτεροι για τον Παναθηναϊκό. Μετά υπάρχουν και τα ματς των πλέι άουτ. Δεν έχουμε πολυτέλεια να διαλέγουμε αγώνες. Θέλουμε βαθμούς από όλα τα ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα πέντε ματς που απομένουν», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων.