Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Και η Στέλλα Ιωάννου στον Πανναξιακό (fot)

Και η Στέλλα Ιωάννου στον Πανναξιακό (fot)

Την 23χρονη διεθνή Κύπρια πασαδόρο της ΑΕΚ Λάρνακας, Στέλλα Ιωάννου (1.75μ) απέκτησε ο Πανναξιακός ΑΟΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός συνεργάστηκε και στο παρελθόν με την Κύπρια παίκτρια, που τα τελευταία 2 χρόνια αποτελεί και αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής και την είχε ξεχωρίσει, όταν αμφότεροι βρεθήκανε για πρώτη φορά τη σεζόν  2014-2015 στην Αθλητική Ένωση Κιτίον Λάρνακας με την Ιωάννου, να είναι η “δεύτερη πάσα”, μετά τη δική μας, Έλενα Κουντουρά.

aeklarnakas

Apostolos_Oikonomoy_aek_larnakas-660x440

Η Στέλλα Ιωάννου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr αναφέρει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Πανναξιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Απόστολο Οικονόμου, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ποτικιάν και όλο το διοικητικό συμβούλιο που με επέλεξαν να γίνω μέλος της οικογένειας του Πανναξιακού. Υπόσχομαι να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

ioannou_aek larnakas

Με την απόκτηση της Ιωάννου η ομάδα της Νάξου σιγά σιγά ολοκληρώνει το φετινό ρόστερ του, καθώς ο Απόστολος Οικονόμου αναζητά ακόμη μία ξένη, ενώ έχει κλείσει και μία Ελληνίδα ακραία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του συλλόγου της Νάξου

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Στέλλα Ιωάννου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

stella-ioannou-tetragono

Η 23χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 175εκ αγωνίζεται ως πασαδόρος και θα συμβάλλει στην καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Στέλλα Ιωάννου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.