Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καίγονται για βαθμούς Παμβοχαϊκός και Παναθηναϊκός

Καίγονται για βαθμούς Παμβοχαϊκός και Παναθηναϊκός
Με το ντέρμπι μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του Παναθηναϊκού θα πέσει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (4/12, 18.00, WEB ΕΡΤ. Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος).

Ο Παμβοχαϊκός πέρασε το δύσκολο πρόγραμμα με τα φαβορί του πρωταθλήματος, ωστόσο μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στο.. μηδέν και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο γήπεδο για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Μέρα με τη μέρα η ομάδα δείχνει να είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με την ομάδα που παίξαμε στο Λιγκ Καπ. Εχει βελτιωθεί και έχει δέσει ως ομάδα και αυτό φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια. Εχουμε υπομονή και υπομονή για τη συνέχεια. Δεν έχουμε άγχος και πίεση αλλά εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας», είπε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί της Παναχαϊκής και ψάχνει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας. Ο Μπολζάνι όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκε λόγω τενοντίτιδας στο πόδι. Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Δρογκάρης δήλωσε: «Θα είναι αμφίρροπος και δύσκολος αγώνας διότι και οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς. Ειδικά ο Παμβοχαϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια. Για μας θα είναι κομβικός αγώνας. Με νίκη θα κάνουμε τη διαφορά γιατί θα πατήσουμε πιο γερά στη βαθμολογία και θα ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Την προσεχή εβδομάδα παίζουμε με τον Εθνικό. Εάν μπορέσουμε να πάρουμε αυτά τα δύο ματς θα αλλάξουν τα δεδομένα».