ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

«Κυανόλευκα» αναμνηστικά σε Βασιλειάδη – Δούρου

«Κυανόλευκα» αναμνηστικά σε Βασιλειάδη – Δούρου

Γιώργος Βασιλειάδης και Ρένα Δούρου παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα της Εθνικής γυναικών κόντρα στη Νορβηγία και στο τέλος πανηγύρισαν την πρόκριση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να φεύγει με μια μπάλα υπογεγραμμένη από τις διεθνείς μας, ενώ η Περιφερειάρχης Αττικής τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο.

Γούρικοι αποδείχθηκαν Βασιλειάδης και Δούρου στο Μαρκόπουλο για την Εθνική μας ομάδα που φρόντισε να τους αποζημιώσει με το 3-0 επί της Νορβηγίας και την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού.

Τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όσο και η Περιφερειάρχης Αττικής χειροκρότησαν τις προσπάθειες της Εθνικής γυναικών, με την Ρένα Δούρου να έχει και την τιμητική της στο κλειστό του Μεσογείων.

hellas_dourou_xristodoulou_karampetsos vasiliadis_dourou_hellas_markopoulo

Ε.Ο.ΠΕ. και Περιφέρεια έχουν αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο του μνημονίου που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος παρέδωσε αναμνηστικό βραβείο στην Ρένα Δούρου.

Παράλληλα η αρχηγός της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου έδωσε στην Περιφερειάρχη Αττικής φανέλα της Ελλάδας με τις υπογραφές όλων των αθλητριών.

Από εκεί και πέρα με… δώρο από το Μαρκόπουλο έφυγε και ο Γιώργος Βασιλειάδης αφού η Στέλλα Χριστοδούου και οι υπόλοιπες αθλήτριες του Γκιγιέρμο Ναράνχο χάρισαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού μία μπάλα με τις υπογραφές όλης της ομάδας.