ΔΙΕΘΝΗ

Κιγιάκοβα με ανανεωμένο… look στη Ντιμουρόλ Λίμπι (φωτό)!

Κιγιάκοβα με ανανεωμένο… look στη Ντιμουρόλ Λίμπι (φωτό)!

Μια ακόμη… σφραγίδα στο  διαβατήριο της διεθνούς της αθλητικής καριέρας ετοιμάζεται να προσθέσει η Σλοβάκα πρώην ακραία που ΑΟ Θήρας, που μετά την Ελλάδα και την Ιταλία θα αγωνιστεί στην Ισπανία.

Η 29χρονη άσος, αφού έγραψε ιστορία στην ιταλική ομάδα των “Δύο Πριγκιπάτων” βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη πρόκληση στην καριέρα, καθώς απομένει η τυπική επίσημη παρουσίασή της από την ισπανική CV Fachadas Dimurol Libby’s.

Η νέα ομάδα της πρώην Σαντορινιάς, που μετά την πρόσφατη νίκη επί της Μπαρτσελόνα σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της ισπανικής Λίγκας, έχει θέσει φέτος υψηλούς στόχους και φιλοδοξεί με την Κιγιάκοβα,  ενόψει και του Κύπελλο SM La Reina, τον προσεχή Μάρτιο, να δικαιολογήσει το παρατσούκλι της “Wonder Team (σ.σ ομάδα θαύμα)” φτάνοντας στη διάκριση.

aothiras6_kijiakova

Σε αυτό φυσικά περιμένει και τη βοήθεια της Κιγιάκοβα, που μετά την επίσημη ανακοίνωσή της δήλωσε χαρακτηριστικά:  “Ο σύλλογος έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους και έχει μεγάλες δυνατότητες ως ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα φάση στην καριέρα του και οι στόχοι μου εδώ θα είναι πάντα υψηλοί”. .Αναφερόμενη στο ισπανικό πρωτάθλημα η Κιγιάκοβα παραδέχθηκε ότι “η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πολλά για το ισπανικό πρωτάθλημα. Μετά την συμφωνία μου όμως με την ομάδα, άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο περισσότερο γι ‘αυτό, και ανακάλυψε ότι σε αυτό το πρωτάθλημα αγωνίζονται πολύ μεγάλες παίκτριες”. τόνισε η Σλοβάκα άσος, που όπως φαίνεται και στις φωτό, πάει στην Ισπανία με ανεβασμένη ψυχολογία και ανανεωμένο… look!

kijiakova 2

Αυτός θα είναι ο έκτος διεθνής σταθμός στην καριέρα της Κιγιάκοβα που εκτός από τη Σαντορίνη έχει αγωνιστεί επίσης σε Πολωνία, Ρουμανία, Ελβετία και Ιταλία.

Pilar-Victoria

Στο ιταλικό Μπαρονίζι πάντως, έδρα της “Due Principati”, η ιταλική ομάδα βρήκε ήδη την  αντικαταστάτρια της Κιγιάκοβα, στο πρόσωπο της 22χρονης διεθνούς Πορτορικανής ακραίας, Πίλαρ Μαρί Βικτόρια Λόπεζ, που μέχρι τώρα αγωνίζονταν στην “Razorbacks”, του Κολεγίου Αρκάνσας των ΗΠΑ και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως διαγώνια.